Maak je droom waar, start je eigen initiatief online op! Idee gezocht!

JIJ woont in de provincie Overijssel. JIJ kunt de provincie een tikkeltje mooier maken door jouw goede idee, mooie droom, tof project of slimme plan online te delen met andere inwoners van de provincie. Andere bezoekers op het platform kunnen jouw idee ondersteunen, zich er bij aan sluiten, het delen of jouw idee nog beter maken door een reactie toe te voegen. Hoe meer energie het idee krijgt, hoe prominenter het op de site zichtbaar is. Maak je droom dan ook waar. Start je eigen initiatief ook online op.

 

Zorg voor goede foto's!

Een goede korte bondige tekst die de lading dekt helpt enorm. Durf kort en bondig te zijn! Maar een foto zegt meer dan 1000 woorden. Initiatieven met een goede foto krijgen meer waardering. Mensen voelen zich eerder betrokken bij een initiatief wat er goed, netjes en mooi uitziet. Plaats dan ook een goede foto die aansluit bij jouw initiatief. Er zijn een aantal standaard foto’s wanneer je zelf geen goede foto hebt. Natuurlijk is het het meest sterk als jij jouw initiatief zoveel mogelijk ”eigen” maakt. 

 

Headerfoto

De headerfoto is niet alleen zichtbaar boven jouw initiatief, maar ook op de homepagina. Klik op Bewerk initiatief > Bewerk foto > Upload voor het uploaden van een headerfoto.


A picture is worth a thousand words

Initiatieven met een goede foto krijgen meer waardering. Een sterke foto vertelt in een paar seconden je verhaal. Klik in het initiatief, in de linker kolom op 'Media beheren'.

 
Klik op 'Upload' of sleep de foto vanaf je bureaublad in het grijze vlak.Selecteer de foto en klik op op 'kies'. Klik in dezelfde module op de foto die je wilt uploaden. Er komt een vinkje op de geselecteerde foto. Kies dan 'Opslaan'. Je foto is nu geüpload

Presenteer je foto's op het scherm!

Maak je in het initiatief gebruik van meerdere foto's? Op het provinciehuis hangt een groot scherm waar we deze foto's kunnen tonen. Ook kun je zelf een locatie zoeken waar je deze foto's wilt tonen. Denk aan openbare ruimtes zoals de bibliotheek, het museum, een buurthuis of een school. Bekijk het voorbeeld op http://www.jijenoverijssel.nl/tv en klik op het JIJ logo.
Wil jij dit ook? Mail Janneke: redactie@jijenoverijssel.nl

Hulp nodig?

Mocht je hulp nodig hebben bij het plaatsen van je initiatief kun je altijd een mailtje sturen naar Janneke: redactie@jijenoverijssel.nl.

Doe mee!

Heb je een initiatief gevonden wat je aanspreekt of wat je graag wilt ondersteunen, klik dan op het hartje (Love it) of op 'Geef energie'. Je kunt een initiatief ook delen of er op reageren. Hiermee krijgt een initiatief meer energie en zal groter worden weergegeven op de homepagina.Andere vragen of feedback?

Heb je nog andere vragen, wil je meedenken of heb je specifieke wensen, mail Janneke: redactie@jijenoverijssel.nl.

Veel plezier op deze site die Overijssel mooier wil maken!