Galjaardprijs 2016

JIJ&Overijssel wint belangrijke prijs!

Jaaaa! JIJ&Overijssel heeft de Galjaardprijs 2016 gewonnen en is daarmee officieel dé parel van de publieke communicatie! Iets om ontzettend trots op te zijn!

Van de 54 inzendingen voor publieke communicatie werd het platform verkozen tot meest inspirerende, innovatieve en impactvolle vorm van publiekscommunicatie van het afgelopen jaar. Met het online platform JIJ&Overijssel slaat de provincie Overijssel een brug tussen overheid en inwoners. De jury roemde dit project om de mooie mix van inhoud, participatie en interne en externe activiteiten. “Binnen en buiten verbinden, en handelen naar en met de werkelijkheid”, aldus voorzitter van de jury Guido Rijnja.De Provincie Overijssel slaat een brug tussen overheid en inwoners door te experimenteren met betrokkenheid en nieuwe vormen van democratie. Op deze manier probeert Overijssel een weg te vinden in het zoeken van een goede invulling van de participatiesamenleving. JIJ&Overijssel is een samenwerking tussen provincie Overijssel en Boerdam. 

Galjaardprijs
De Galjaardprijs is een initiatief van landelijke beroepsvereniging Logeion (3.000 leden). De Galjaardprijs is bedoeld om pareltjes van publieke communicatie te ontdekken. Criteria zijn inspirerend en creatief qua aanpak, effectief qua resultaat (impact) en een voorbeeld voor anderen.

Terug
Chat met Janneke
Chat met Janneke