Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Na ruim 40 jaar nieuwe toiletgroep voor Dorpshuis Vrijwilligers aan de slag in Dorpshuis Onna

Op 6 mei 2019 is de sloop gestart van de bestaande toiletgroep incl. muren, vloer en plafond. Dit gebeurd grotendeels door vrijwilligers. Aansluitend zal een aannemer en erkende installateur de toiletgroep realiseren incl. electrawerk en installeren nieuw sanitair. Eind juni 2019 zal de verbouwing klaar zijn.
Het idee van de verbouwing is afgelopen najaar tijdens de jaarlijkse ledenvergadering en tijdens de
nieuwjaarsreceptie in januari 2019 gepresenteerd. Een ieder is lovend over het initiatief en we verwachten hierdoor dat minder validen 'normaal' gebruik kunnen maken van het toilet (in de huidige situatie is dit niet het geval door een te krappe ruimte).Downloads

Sociale ontmoeting en sport
Laatst bewerkt op: 20-05-2019

  • Doel gehaald Doel nog niet gehaald

    Realiseren toiletgroep die voldoet aan de eisen van deze tijd.

    Met 10 vrijwilligers is op zaterdag 4 mei gestart met de sloop van de oude toiletgroep. Sanitair, betegeling en leidingwerk waren sterk verouderd. Bovendien willen we graag dat het Dorpshuis beter toegankelijk wordt voor minder validen. Het Dorpshuis is voor alle dorpsbewoners toegankelijk en daarnaast maken verenigingen, bedrijven, stichtingen en particulieren uit de naaste omgeving gebruik van het Dorpshuis. Ca. 100 vaste gebruikers (wekelijks) en daarnaast enkele honderden andere gebruikers. Het dorp zelf tot ongeveer 300 inwoners.

Locatie Burgemeester G.W. Stroïnkweg , 8344 XR, Steenwijkerland