Start initiatief

Kennisevent Sociale Kwaliteit - Maar natuurlijk! Route IJzerhard

Sport verbindt en kan het beste in iemand boven halen. Dat ontdek je zeker in deze route. Maar mensen motiveren is een kunst. En ontdekken hoe je zelf het beste uit de verf komt ook!

Per route worden enkele groepjes ingedeeld. Die doorlopen de sessies in verschillende volgorde. Elke ‘tussenstop’ duurt een half uur, met tussendoor een kwartier wandel/wisseltijd.

Rolmodellen en leiderschap - Roxanne Hehakaija (masterclass)

Roxanne Hehakaija, beter bekend als Rocky, maakte furore in het damesvoetbal. Toen een blessure roet in het eten gooide, richtte ze stichting Favela Street op. Hiermee stimuleert ze in achterstandswijken een nieuwe generatie rolmodellen, met de kracht van straatvoetbal. Rockey vertelt inspirerend en met humor over leiderschapskwaliteiten en over het beste uit jezelf halen.

3x3 basketbal: bewegen in de openbare ruimte (workshop)

Wat heeft basketbal met sociale kwaliteit te maken? 3x3 Basketbal United won de challenge ‘bewegen in de openbare ruimte’. Zij laten zien hoe sport en bewegen verbindt en hoe je de ruimte die je hebt kan benutten om jongeren te motiveren, uit te dagen en te betrekken.

Talent! - Rieneke Twillert (persoonlijke groei)

Hoe zet je jouw unieke talent in tijdens je werk? Hoe zorg je ervoor dat je werk doet dat bij je past? Wanneer je vanuit je talent werkt, versterkt dat je zelfvertrouwen. Krijg zicht op de werking van jouw talent zodat je weet hoe je (nog) beter uit de verf komt.Downloads

Natuur Milieu en duurzaamheid
Laatst bewerkt op: 29-05-2019

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 17-09-2019 14:43

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief