Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Kennisevent Sociale Kwaliteit - Maar natuurlijk! Route Roos

Tijdens deze verleidelijke route ontdek je hoe je al flirtend zakelijk succes krijgt, wat beweging doet voor heel verschillende soorten mensen en dat communicatie geen sluitpost maar een ‘must’ is bij een project.

Per route worden enkele groepjes ingedeeld. Die doorlopen de sessies in verschillende volgorde. Elke ‘tussenstop’ duurt een half uur, met tussendoor een kwartier wandel/wisseltijd.

Spoedcursus Zakelijk Flirten - Saskia Paulissen (masterclass)

Verhoog je gunfactor met zakelijk flirten! Elke goede werkrelatie start met een zakelijke flirt. Als er een klik is, ontstaat vertrouwen en vanuit vertrouwen worden zaken je gegund. In een interactieve workshop, neemt Saskia de deelnemers mee in de drie fases van het flirten: flirtfull zijn, aandacht geven en contact maken.

Ondernemen met beweegtuinen - Michael Wolbers en Hester Belderbos (workshop)

Bewegen is belangrijk voor iedereen. Zeker voor ouderen, kinderen en volwassenen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. En als het even kan: bewegen in de gezonde buitenlucht. Initiatiefnemers Michael Wolbers en Hester Belderbos delen hun ervaringen.

Show yourself – Lotte Nijland (persoonlijke groei)

Communicatie een sluitpost? In deze workshop laat Lotte Nijland van Comcept Communicatie zien hoe je zelf de beste ambassadeur van je project kunt zijn. En welke tools je kunt benutten om anderen te verleiden mee te doen of te laten zien wat je doet.Downloads

Natuur Milieu en duurzaamheid Sociale ontmoeting en sport
Laatst bewerkt op: 20-05-2019