Start initiatief

Kennisevent Sociale Kwaliteit - Maar natuurlijk! Route Klimop

Hoe ontwikkel je jouw project, win je mensen voor je visie en groei je als persoon? Ontdek tijdens deze route moestuinwijsheden, uitvoerbare plannen en een strijdplan voor focus. Klim op!

Per route worden enkele groepjes ingedeeld. Die doorlopen de sessies in verschillende volgorde. Elke ‘tussenstop’ duurt een half uur, met tussendoor een kwartier wandel/wisseltijd.

Moestuinmanagement – Ellen van Bodegom (masterclass)

Organisatieadviseur Ellen Van Bodegom verbindt verhalen uit haar moestuin met de ontwikkeling van projecten en organisaties. Vanuit haar eigen praktijk als moestuinder neemt ze je mee in haar ontdekkingstocht en de groene wijsheden die tussen de groenten schuilen. 'Succesvol zaaien, is meer dan de juiste zaden kiezen', 'Veranderen en (re)organiseren doe je met aandacht, met respect voor dat wat er al is' en 'Kijk naar de talenten in je tuin'.

Visie met draagvlak: hoe pak je dat aan? – Giny Hoogeslag (workshop)

Je wilt een visie. Voor je dorp. Je gemeente. Voor je project. Met een groep mensen. 5 of 500. Het liefst een visie met draagvlak, waar mensen enthousiast over zijn. Wellicht met een uitvoeringsplan dat ook echt uit te voeren is. Giny Hoogeslag van Stimuland bundelde tien jaar ervaring en geeft je praktische handvatten en tips.

Werken aan je morele kompas – Marian Freriks (persoonlijke groei)

Je wilt groeien als mens, met meer energie, meer impact. Maar hoe doe je dat? Om te voorkomen dat je alle kanten op gaat, is het slim om je richting te bepalen. Waar sta je voor? In deze workshop gaan we aan de slag met ogenschijnlijk simpele maar bewezen oefeningen, die je helpen bij het bepalen van je morele kompas en die zorgen voor focus. Kan jouw persoonlijke ontwikkeling een stevige boost gebruiken? Dan is deze workshop van vitaliteitscoach en voormalig professioneel hardloopster Marian Freriks iets voor jou!Downloads

Natuur Milieu en duurzaamheid Sociale ontmoeting en sport
Laatst bewerkt op: 29-05-2019

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 22-09-2019 19:3

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief