Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Kennisevent Sociale Kwaliteit Maar natuurlijk!

Aanmelden kon tot en met 16 juni. Helaas moeten we laten weten dat we onvoldoende aanmeldingen hebben gekregen om het programma en de sprekers goed tot hun recht te laten komen. Daarom hebben we besloten om de bijeenkomst te annuleren. <

Werken aan Sociale Kwaliteit is als grondig tuinieren. Je zoekt een vruchtbare bodem voor je project, plant zorgvuldig je ideeën en oogst met veel inzet en enig geluk een mooi resultaat.

Team Sociale Kwaliteit van de provincie Overijssel stelt die inspanningen bijzonder op prijs en nodigt jou graag op vrijdagmiddag 21 juni uit in de tuin van het provinciehuis. Om de samenwerking te vieren en om ervaringen uit te wisselen. Geniet die middag van verrassende workshops, goede voorbeelden en korte lezingen. En van spreker Lodewijk Hoekstra: bekend tv-tuinman én ambassadeur van ‘de levende tuin’. We sluiten af met een gezellige borrel en maken er zo een echt tuinfeestje van.

Voor wie?

Alle genodigden van programma Sociale Kwaliteit, van zzp’ers tot welzijn/sportverenigingen en gemeenten.

Programma

13.00 uur: Ontvangst met koffie en thee
13.30 uur: Aftrap door gedeputeerde
14.00 uur: Drie routes met ieder drie sessies*
16.15 uur: Keynote door Lodewijk Hoekstra
16.45 uur: Afsluitende borrel
17.30 uur: Einde programma

*) Je kunt kiezen uit drie routes, die ieder drie sessies (masterclass, workshop en sessie over persoonlijke groei) kennen in een per groepje wisselende volgorde. Klik op de routes voor meer informatie

Nieuw programma

De komende periode gaan we werken aan een nieuw programma voor sociale kwaliteit. Dat doen we natuurlijk samen met jullie. We spreken elkaar dus zeker snel! En heb je zelf een vraag of wil je met ons in gesprek? Neem dan gerust contact met ons op.
Voor nu wensen we je een fijne zomer met veel zonnige momenten in de tuin!

Foto bovenaan deze pagina: © Femke TeussinkDownloads

Natuur Milieu en duurzaamheid Sociale ontmoeting en sport
Laatst bewerkt op: 17-06-2019

Programma onderdelen