Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Finale Overijssel Debat Award 2019 Workshops

Onderdeel van:

Onderdeel van:
Lovers

Hieronder vind je het overzicht van alle workshops:

Workshop Democrazy Songs – Maarten van Veen:

Hier ga je aan de slag met het schrijven van een korte songtekst. Met elkaar kijken we naar ritme, rijm en inhoud. Wat vind je belangrijk? Waar wil je iets over zeggen?
Maarten van Veen (de Reisgenoot) geeft tips & tricks voor het schrijven en aan het eind zet hij een aantal teksten op muziek.

Workshop De Denksmederij – Elke Wiss:

Denken, discussiëren en debatteren, dat doe je toch gewoon even?
Nope. Als je wilt dat je idee overkomt, dat er naar je geluisterd wordt zal je daar iets voor moeten doen.
In deze workshop leer je anderen omver te blazen met je denk- en argumentatietechniek!

Escape Room In alle Staten – Manon Rozema:

Ben jij gek op puzzels en raadsels en durf jij het aan om een uur opgesloten te worden? Dan ben jij vandaag de baas van Overijssel! Tijdens de Escape Room Overijssel maak je een reis door de geschiedenis van Overijssel en moet jij er alles aan doen om je inwoners tevreden te maken. Lukt je dat binnen een uur? Dan heb jij de democratie gered!

Collegetour – Özkan Akyol:

Heb jij Özkan Akyol wel eens vragen willen stellen? Ben je nieuwsgierig naar wie hij is, naar wat hem drijft? Samen met onze eigen “Twan Huys” krijg je de kans in een College Tour-setting met hem in gesprek te gaan.

Workshop Vloggen – Tim Beumers:

Hoe maak je een goede vlog? Wat maakt jouw insta-story pakkend? Daar zijn genoeg tips en trucs voor. Tijdens de workshop vloggen, legt Tim Beumers uit wat hij heeft geleerd in de 10 jaar dat hij voor FunX heeft gewerkt.

Workshop Get the Picture – Remco Waanders:

Instagram, Pinterest, YouTube, Snapchat bewijzen het: een plaatje zegt meer dan duizend woorden! Leer in deze workshop om je ideeën in een paar stappen te vertalen naar een heldere tekening. Je hoeft echt geen Rembrandt te zijn om voortaan gebruikt te kunnen maken van deze technieken.Downloads

Sociale ontmoeting en sport Kunst en Cultuur Evenementen Innovatie en technologie Democratie en vernieuwing
Laatst bewerkt op: 08-02-2019