Start initiatief

Inspireren, ontmoeten, doen! Keten van Eten Overijssel event

Media {{draggableItems.length}}

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Ja, ik kom graag naar het Keten van Eten Overijssel event op 4 februari 2019.

Aanmelden

De Agro&Food ondernemers staan voor grote uitdagingen. Duurzame productie, inspelen op de snel veranderende markt, overstap naar kringlooplandbouw en maatschappelijke vraagstukken hebben directe invloed op onze bedrijfsvoering. Welke ontwikkelingen komen er op ons af? Dit vraagt om nieuwe oplossingen, we moeten versnellen! Maar hoe doen we dat?

Natuurlijk staan we er niet alleen voor. Juist niet! Met elkaar gaan we aan de slag: van grond tot mond! Daarom nodigen wij jou van harte uit voor ons Keten van Eten Overijssel event.

Het event

Wanneer: Maandag 4 februari 2019
Hoe laat: 13.30 uur - 18.30 uur (incl. eten)
Waar: Grolsch Brouwerij; Brouwerslaan 1 in Enschede

Mis het niet! Meld je vandaag nog aan!

Je kunt je hier aanmelden. Wees er snel bij, want vol=vol! We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden

Het event onder leiding van dagvoorzitter Harm Edens staat in het teken van inspireren, ontmoeten en vooral doen! Je gaat gegarandeerd met nieuwe ideeën en nieuwe contacten naar huis. We eindigen de middag met een heerlijke proeverij uit de regio.

Een greep uit het programma

  • Keynote spreker is Prof. dr. ir. Louise O. Fresco, voorzitter raad van bestuur Wageningen University & Research en schrijfster. We gaan met haar in gesprek over idealen als motor voor ondernemerschap en de voedselproductie van de toekomst. In een collegetour setting kun je jouw vragen aan haar stellen.

  • Discounter Aldi deelt haar ervaringen en uitdagingen met betrekking tot de streekproductenlijn ‘Noaber’.

  • Inspirerende voorbeelden en verrassende ontmoetingen met ondernemers uit Overijssel!

  • Met medewerking van eet-ondernemer en tv-kok Nadia Zerouali, frisse denkers Hidde Boersma en Joris Lohman en Felix Wilbrink, culinair journalist van de Telegraaf.

  • En nog veel meer!

Louise Fresco

Louise Fresco
Fotocredit: Jeroen Hofman

Voor wie

Boeren, ondernemers, uitvinders, retailers, onderzoekers, idealisten, onderwijzers, kunstenaars, technici, consumenten en overheden. Kortom, iedereen die betrokken is bij de ‘keten van eten’.

Agro&Food programma

Dit event wordt georganiseerd door provincie Overijssel als onderdeel van het Agro&Food programma. Met dit programma ondersteunen we innovatieve ondernemers bij het verduurzamen van het bedrijf, producten en diensten. Dit doen we samen met VKON, Kennispoort Regio Zwolle, OostNL en Innofood.

“De productie en verwerking van ons voedsel moet duurzamer. In Overijssel wordt daar al hard aan gewerkt. Samen met ondernemers uit de hele keten, want innovatie en verduurzaming kan alleen met de hele keten van eten. Ik ontmoet je graag op 4 februari 2019 voor een inspirerende middag!”

Mevrouw Hester Maij
Gedeputeerde Landbouw, Natuur en Cultuur

*Op dit event worden foto's gemaakt, wil je niet op de foto? Zeg dat dan even tegen de fotograaf.



Downloads

Natuur Milieu en duurzaamheid Energie
Laatst bewerkt op: 14-12-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 15-12-2018 15:45

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief