Start initiatief

Bedrijventour 2018 Twentepoort Logistiek

Media {{draggableItems.length}}

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Gedeputeerde Eddy van Hijum bezocht vrijdag 14 september Twentepoort Logistiek in Wierden in het kader van de Bedrijventour 2018. Samen met wethouder Richard Kortenhoeven van de gemeente Wierden ging hij in gesprek met de ondernemers om te horen wat er speelt.

Twentepoort Logistiek

Twentepoort is in 2008 opgericht door Martin Noeverman en Arno Brokelman. Twentepoort Logistiek is een van de vier logistieke bedrijven van de Twentepoort Groep. Twentepoort Logistiek organiseert weg-, rail-, lucht-, en zeevracht met de focus op vervoer van en naar Oost-Europa, Rusland en Centraal-Azië. Het bedrijf werkt met een netwerk van gespecialiseerde transporteurs, die veelal uit deze gebieden komen.
Twentepoort Logistiek is een snel groeiend bedrijf. In 2017 won Twentepoort Logistiek de FD Gazellen Award in de categorie middelgrote bedrijven. Hiervoor is een groeipercentage vereist van minimaal twintig procent over de laatste drie jaar. Ook voor de komende Gazellen Award dingt Twentepoort Logistiek mee.

Twentepoort Logistiek

Bedrijventour

Het bezoek aan Twentepoort Logistiek is onderdeel van de Bedrijventour 2018. Tijdens deze Bedrijventour, de opvolger van de MKB tour uit 2017, bezoekt Eddy van Hijum samen met de wethouders Economie een aantal Overijsselse ondernemingen. “De focus ligt bij deze tour op MKB bedrijven die snel groeiend zijn of een prijs hebben gewonnen, op nieuwe bedrijven die zich hier hebben gevestigd en op grote ondernemingen”, aldus gedeputeerde Eddy van Hijum. De Schagen Groep in Hasselt is op 28 september het volgende bedrijf dat wordt bezocht in het kader van deze tour.Downloads

Laatst bewerkt op: 18-09-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 20-08-2019 7:21

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief