Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Daar pluk JIJ de vruchten van! Voedselbossen Overijssel

Op 29 september 2018 vond de eerste oriëntatiecursus over voedsellandbouw plaats in Raalte. Zo’n 20 deelnemers wisselden hun ideeën uit over voedselbossen. Van die dag is een inspirerend verslag gemaakt.

Ook nieuwsgierig naar voedselbossen? Stichting Voedselbosbouw en de School voor Voedselbosbouw organiseren de komende periode informatieavonden en oriëntatiecursussen. De info-avonden zijn bedoeld voor iedereen die een beter beeld wil krijgen van wat voedselbossen zijn, welke principes
erachter zitten en welke mogelijkheden je in de praktijk kunt creëren - solo, of samen met anderen. Tijdens de oriëntatiecursus ontdek je of een voedselbos écht iets voor jou is en wat je daarvoor nodig hebt. Een voedselbos kan je namelijk veel opleveren, als je je er maar goed in verdiept. De oriëntatiecursus is ook interessant voor mensen die er over nadenken zich aan te sluiten bij een lopend initiatief, of daarover moeten meebeslissen (of gewoon nieuwsgierig zijn!). Je kunt je nog aanmelden voor een paar info-avonden en oriëntatiecursussen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Stichting Voedselbosbouw Nederland.Downloads

Video Natuur Milieu en duurzaamheid Energie
Laatst bewerkt op: 12-11-2018