Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Van advocaat tot straatartiest, van boer tot dj: iedereen doet mee aan de Pop-up Messiah!
Pop-up Messiah Overijssel

{{ activeItem }}

Pop-up Messiah Overijssel

Jij & Overijssel presenteert in samenwerking met de Nederlandse Reisopera en iGlow Media: de Pop-up Messiah!

Kom ook naar de uitvoering van de Pop-up Messiah

Kom ook naar de uitvoering van de Pop-up Messiah op donderdag 18 december a.s. om 20.00 uur in de Grote Kerk te Zwolle (Adres: Grote Markt 18, 8011 LW Zwolle). Een bijzondere uitvoering van de Messiah waarbij klassieke muziek gecombineerd wordt met moderne muziek. Met het project zullen onder anderen geluidskunstenaar Xander Sijperda, de zingende buschauffeur, singer songwriters Arthur Adam en Arend Jan Averink, Klinkslag, verschillende solisten en een gelegenheidskoor meedoen. Om de beleving compleet te maken zal Aromajockey Scentman u een deel van de Messiah laten beleven in geur en Azat Malikov zal live een graffiti werk maken. De entree is gratis.

Zingende buschauffeur doet ook mee met Pop-up Messiah

De Pop-up Messiah tour

Bekijk hieronder de compilaties van de Pop-up Messiah tour. Benieuwd naar je eigen video? Ga naar ons youtube kanaal

Het doel

Het doel van de Pop-up Messiah is om in zes weken tijd een uitvoering van de Messiah met allerlei inwoners uit Overijssel op poten te zetten. Volgens planning vindt de uitvoering plaats op 18 december in de Grote Kerk van Zwolle. Daarvoor zijn we op zoek naar leuke bands, koren, orkesten, straatmusici en andere Overijsselaren die mee willen werken aan dit project.

Wij dagen je uit!

Houd je van zingen? Heb je zin in een creatief project? Ook dan hebben we je nodig! In vier bijeenkomsten willen we samen met jou een eigen versie van de Messiah maken én oefenen. Meedoen? Stuur een mail naar messiah@iglowmedia.nl.

Zit je bij een koor of orkest? Heb je een band? Voer dan een stuk uit de Messiah op in jouw eigen muzikale stijl. Film een fragment van ongeveer één minuut (bijvoorbeeld met je mobiele telefoon) en mail deze korte video naar messiah@iglowmedia.nl.

Nicolas Mansfield, artistiek directeur van de Nederlandse Reisopera, maakt vanuit de ingezonden video’s één geheel voor de officiële uitvoering op 18 december aanstaande.

Voor meer informatie bel: 038 4549596 of mail naar messiah@iglowmedia.nlDownloads

Onze favorieten Video
Laatst bewerkt op: 04-08-2016

Aangesloten bewegingen

Commentaar lijst

iGlow Media 19-11-2014 15:31

Vandaag is de Pop-up Messiah on tour in Enschede en Hengelo. We plukken willekeurige inwoners van straat om mee te zingen.

Commentaar lijst

ReisoperaNL 17-11-2014 16:49

De eerste aanmeldingen zijn al binnen!

Commentaar lijst

Iris 14-11-2014 8:48

Wat gaaf!!!