Start initiatief

Vrouwen in technische beroepen! Eigen Kracht Werkt! Save the date 27 september!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of werkervaringsplek? Wil je een overstap maken naar een andere branche? Wil je na jaren niet gewerkt te hebben weer de arbeidsmarkt op? En wil je graag aan de slag in de regio Zwolle? Wil jij baanzekerheid en een mooie toekomst opbouwen? Dan heeft Vrouwenplatform Carree een fantastisch aanbod voor je! Donderdag 27 september 2018 organiseren wij een informatiebijeenkomst met kansen op werk in de regio Zwolle.
Tijdens deze bijeenkomst bij het PEC Zwolle Stadion willen wij laten zien wat de mogelijkheden zijn en wat je daarvoor moet doen. We hebben een ochtendprogramma van 9.30-11.30 en avondprogramma van 19.30-21.30 waarin je de kans krijgt om in gesprek te komen met een medewerker van een bedrijf. Als eerste zullen de aanwezige bedrijven iets vertellen over:

Het aanbod van werk dat het bedrijf heeft.

Wat het bedrijf je te bieden heeft

Wat de toekomstmogelijkheden van het bedrijf zijn

Wat het bedrijf nodig heeft om de vacatures in te kunnen vullen?

Na de gezamenlijke presentaties door aanwezige bedrijven ga je in gesprek met de medewerkers van de bedrijven om tot een passende match te kunnen komen en vervolgstappen af te spreken. Vanuit Carree denken we mee over hoe we je wensen qua werk zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten op het aanbod van de bedrijven. En welke vervolgstappen er nodig zijn.

Ben je geïnteresseerd?

Meld je dan aan via onze website: http://vrouwenplatformcarree.nl/informatiebijeenkomst-eigen-kracht-werkt-op-27-9-18/ of stuur een email naar info@vpcarree.nl. Geef hierbij aan of je in de ochtend of avond komt. Heb je vragen neem dan contact op met de projectleider Jojanne Lageveen via jlageveen@vpcarree.nl of 06-15258350.Downloads

Innovatie en technologie Werk en opleiding
Laatst bewerkt op: 09-08-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

  • Doel gehaald Doel nog niet gehaald

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 22-10-2019 15:26

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief