Start initiatief

Robbert Bonsink – Sportpark Marslanden en Margaretha Plantenga & Pauline Diender - Sportacrobatiek Zwolle Inspireren is… ‘Best practice ‘Over het muurtje’: Wat kun je leren van de sport

Onderdeel van:

Onderdeel van:

De sportvereniging is van oudsher intern gericht. Steeds meer sportverenigingen bundelen krachten en organiseren activiteiten ten behoeve van maatschappelijke doeleinden. Van intern gericht naar de open club.

Hoe werkt de sport samen met o.a. zorg, cultuur, wijk? En wat kunnen andere verenigingen en maatschappelijke organisaties hier van leren?

In deze best practice komen Stichting Sportpark Marslanden en Sportacrobatiek Zwolle aan het woord. Sportpark Marslanden is een samenwerkingsverband van sportverenigingen die streeft naar het toegankelijk maken van sport- en beweegactiviteiten voor elke doelgroep. Daarnaast voert ze als open sportpark maatschappelijke en sociale projecten uit die raakvlakken hebben met andere domeinen. Sportacrobatiek Zwolle heeft onlangs de samenwerking gezocht met de cultuursector om zo het aanbod te versterken en hebben subsidie aangevraagd voor deze kruisbestuiving.

Bekijk hier de Twitterpagina van Robbert Bonsink
Bekijk hier de Twitterpagina van Pauline DienderDownloads

Laatst bewerkt op: 03-08-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 18-10-2019 15:45

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief