Start initiatief

Bas van der Heijden – NOC*NSF Inspireren is… Bestuurlijk vernieuwen en verjongen. Aandacht voor verschillen, juist om het verschil te maken!

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Heb jij ook te maken met uitdagingen in een veranderende omgeving?

Deze inspiratiesessie is voor verenigingsbestuurders die zoeken naar oplossingen voor slepende problemen óf verenigingen met ambities, die inzien dat verandering essentieel is voor de continuïteit en vooruitgang. We staan expliciet stil bij de mensen die hierin de belangrijkste rol vervullen, namelijk jij als bestuurders!

Aandacht voor bestuurlijke vernieuwing: We bespreken wat dit oplevert, voor de vereniging én voor jou als bestuurder zelf. Bijvoorbeeld hoe dit bijdraagt aan een optimale sfeer, dynamiek en betrokkenheid. Een ondernemend en divers samengesteld bestuur heeft een positieve werking op de vereniging.
Aandacht voor bestuurlijke verjonging: het werven van de nieuwe generatie bestuurders is ingewikkeld. Hoe pak je dit aan? Hoe kun je een vrijwillige functie in de vereniging aantrekkelijk maken en effectief promoten?
Via het uitwisselen van ervaringen, gezamenlijk in gesprek te gaan, met de nadruk op nieuwe inzichten, mogelijkheden en praktische toepassing voor jouw eigen vereniging helpen we je concreet op weg. Ook bieden we je een zelf uit te voeren social media campagne om nieuwe talentvolle vrijwilligers voor de vereniging te werven.

Bekijk hier de Twitterpagina van Bas van der HeijdenDownloads

Laatst bewerkt op: 03-08-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 17-08-2018 17:50

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief