Start initiatief

ontdekken, experimenteren, chillen, spelen en leren groen speel-leerplein Esmoreit

De kinderen op bs Esmoreit hebben een nieuw speel-leerplein. Een plein waar kinderen niet alleen kunnen spelen, maar ook leren, relaxen, ontdekken, experimenteren en verzorgen. Er is veel groen, er zijn groentetuin-tafels,een waterpomp met waterbaan, klim en kleutertoestellen, een 100 meter baan, een amfitheater. Met dit plein geven wij vorm en inhoud aan de theorie van Howard Gardner ( meervoudige intelligentie) en kunnen we kinderen laten ervaren hoe planten, bloemen, groentes en fruit groeit en bloeit. En dat je er ook voor moet zorgen.
Het plein is voor iedereen open, juist ook na school en in het weekend.
Nieuwsgierig...kom gerust een keer langs!Downloads

Natuur Milieu en duurzaamheid Sociale ontmoeting en sport Wonen
Laatst bewerkt op: 19-07-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

  • Doel gehaald Doel nog niet gehaald

    Laten zien dat een schoolplein meer kan zijn dan een stenen vlakte waar kinderen alleen maar kunnen rennen en sporten. Een speel-leerplein biedt kansen om buiten te leren, te presenteren, te werken, te ontdekken, te verzorgen, te experimenteren, samen of alleen. Natuurlijk kun je er ook rennen en sporten.

    Het speel-leerplein is net afgerond. De kinderen hebben geleerd en ervaren dat je al het groen goed moet verzorgen. Zeker met deze g=droogte goed moet sproeien. Groep 8 heeft de eindmusical lekker buiten in het eigen amfitheater kunnen oefenen. Er wordt volop gespeeld en geleerd op het plein, zowel onder schooltijd als ervoor of erna.

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 12-11-2019 18:58

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief