Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Samen voor elkaar
Vitaal Geesteren

{{ activeItem }}

Vitaal Geesteren

Onderdeel van:

Onderdeel van:

De meest belangrijke factor in de leefbaarheid van ons dorp, zijn natuurlijk de inwoners zelf. Jong en oud maken het dorp, waarbij ieder vanuit zijn eigen verantwoordelijkheid en op zijn eigen manier bijdraagt. Voor de leefbaarheid van Geesteren, zijn vitale inwoners een dus een essentiële voorwaarde. En daar valt zeker nog iets te winnen.

De start van dit proces is de organisatie van het Vitaliteitsfestival op 23 juni j.l.Downloads

Sociale ontmoeting en sport Fysieke voorzieningen Zorg, burenhulp en veiligheid Mobiliteit en verkeersveiligheid Innovatie en technologie Wonen
Laatst bewerkt op: 17-07-2018

  • Doel gehaald Doel nog niet gehaald

    1. Mensen inzicht bieden in vitaliteit, hoe je dit kunt beïnvloeden en de mogelijkheden van technologie 2. Mensen inzicht bieden in hun eigen vitaliteit en programma’s voor hen zelf om vitaliteit te werken 3. Het vergroten van het gebruik van technologie voor vitaliteitsdoeleinden dmv het realiseren van een demonstratie omgeving waar mensen ervaring op kunnen doen met technologie geschikt voor dit doeleinde 4. In een soort van virtuele spelcompetitie waar Geestenaren gezamenlijk maar elk op hun eigen niveau aan hun vitaliteit te werken.