Start initiatief

Sprekers thema GOod Health Ben Swienink, Leontien Thewissen en Arjan Jansen

Ben, Leontien en Arjan verzorgen samen de sessie: Het belang van goed kijken en begrijpen wat je ziet.

Achtergrondinfo Ben:
Ben Swienink is een ‘onafhankelijke sportprofessional’, hij heeft in zijn leven al heel veel gedaan en heeft zijn sporen verdiend in de sportwereld en in de wereld van de sportgeneeskunde. Als atletiekcoach en als roeicoach is hij betrokken geweest bij diverse individuele- en teamsporters waarbij allerlei successen zijn gevierd. Als bewegingsanalist is hij een graag geziene gast bij specialisten in de sportgeneeskunde en in het verleden is Ben betrokken geweest bij de opleiding Sport en Bewegen bij de Landstede Groep. Momenteel verricht Ben nog werkzaamheden voor het Kemerink Expertisecentrum Voet & Beweging in Zwolle.
Bekijk de LinkedIn pagina van Ben

Achtergrondinfo Leontien:
Leontien Thewissen werkt als Buurtsportcoach bij SportService Zwolle. Haar taken als buurtsportcoach bestaan uit het geven van bewegingsonderwijs en naschools aanbod. Daarnaast wordt ze ook ingezet binnen de sportverenigingen om daar kader te adviseren en te ondersteunen op het gebied van uitvoering. Haar werk is voor een deel uitvoerend maar bestaat ook uit netwerken en verbindingen leggen tussen verschillende partners binnen Zwolle.
Bekijk de website van SportService Zwolle

Achtergrondinfo Arjan:
Arjan Jansen werkt als verenigingsadviseur bij SportService Zwolle, hij houdt zich bezig met het adviseren en ondersteunen van sportverenigingen in de breedste zin van het woord. Daarnaast wordt hij regelmatig ingezet bij projecten op het snijvlak van het domein sport en onderdelen van het sociale domein. Arjan heeft een groot netwerk en jarenlange ervaring in de zorgsector en heeft daarnaast ruime bestuurlijke ervaring bij verschillende sportverenigingen.
Bekijk de LinkedIn pagina van Arjan

> Terug naar alle sprekers van GO Overijssel
> Terug naar homepageDownloads

Laatst bewerkt op: 14-09-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 14-10-2019 14:48

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief