Start initiatief

Maarten Hoorn PLENAIR - Gezondheid en Ruimte

Tijdens GO Overijssel staan drie thema's centraal: Good Health, Future Goals en GO Outside. Voor elk thema kan je meerdere sessies/workshops volgen en elk thema heeft één plenaire spreker. Voor GO Outside is Maarten Hoorn de plenaire spreker. Check de timetable voor de exacte tijden van alle sessies. Maarten gaat het hebben over:

Ruimtelijke ontwikkeling en herinrichting kan een belangrijke bijdrage leveren aan de verbetering van de gezondheid. Dan moet gezondheid wel een plek krijgen in de visie- en planvorming. Maar: hoe vervlecht je gezondheids- en fysieke ambities? Wat moet je doen en waar stuur je op? Biedt de Omgevingswet kansen? Op basis van de ervaringen vanuit de leerkring gezondheid en ruimte, gaat Maarten Hoorn in op de mogelijkheden om de verschillende domeinen aan elkaar te verbinden.

Achtergrondinfo Maarten:
Maarten Hoorn is projectleider ruimte bij Platform31. Hij is betrokken bij de verschillende leerkringen gezondheid en ruimte, maar houdt zich ook binnen andere trajecten bezig met de verbinding van verschillende domeinen. Daarnaast is hij betrokken bij verschillende trajecten rondom de Omgevingswet.
Bekijk de LinkedIn pagina van Maarten

> Check hier de overige sessies van het thema GO Outside
> Terug naar homepageDownloads

Laatst bewerkt op: 21-09-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 19-04-2019 20:29

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief