Start initiatief

Chantal Walg PLENAIR - Aanvallen, de beste verdediging?!

Tijdens GO Overijssel staan drie thema's centraal: Good Health, Future Goals en GO Outside. Voor elk thema kan je meerdere sessies/workshops volgen en elk thema heeft één plenaire spreker. Voor Good Health is Chantal Walg de plenaire spreker. Chantal gaat het hebben over:

De gezondheidszorg vraagt om ander samenspel! Wanneer we de metafoor van het voetbalveld gebruiken met ziekte en gezondheid in de beide doelen, dan zijn we vooral bezig met verdedigen dat we niet ziek worden. En dat terwijl er nog een andere speelhelft is waar we veel meer kunnen doen! Uitgaan van gezondheid, positieve gezondheid vraagt anders denken en anders doen, niet alleen door professionals in die zorg, maar door ons allemaal! Wilt u meer weten over de beweging in de zorg? Kom dan naar deze plenaire inspiratiesessie.

Achtergrondinfo Chantal:
Chantal Walg heeft als verpleegkundige en later als gezondheidswetenschapper binnen verschillende onderdelen van de gezondheidszorg ervaring opgedaan. De laatste jaren werkt ze aan de transformaties in de gezondheidszorg. Haar drijfveer is om mensen te inspireren en te enthousiasmeren om anders te denken en anders te doen. Dit doet zij als adviseur, schrijver, spreker, trainer en procesbegeleider onder de naam Anders gezond.
Bekijk de Twitter pagina van Chantal

> Check hier de overige sessies van het thema GOod Health
> Terug naar homepageDownloads

Laatst bewerkt op: 21-09-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 19-04-2019 20:16

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief