Start initiatief

Peter Sprenger PLENAIR - Sport als verbinder van gezondheid & geluk

Tijdens GO Overijssel staan drie thema's centraal: GOod Health, Future GOals en GO Outside. Voor elk thema kan je meerdere sessies/workshops volgen en elk thema heeft één plenaire spreker. Voor Future Goals is Peter Sprenger de plenaire spreker. Check de timetable voor de exacte tijden van alle sessies. Peter gaat het hebben over:

Sport verandert in onze samenleving. We begrijpen steeds beter wat sport is en wat sport voor de samenleving kan betekenen. Bijna 5 miljoen mensen sporten via de georganiseerde sport. Maar vele miljoenen doen daarnaast hun eigen activiteit in sport met uiteenlopende motivaties. Nieuwe technologie draagt bij aan de onafhankelijke sporter, maar legt gelijk contact tussen sporters. Een spannende ontwikkeling waar instanties en overheden creatief op in kunnen spelen. Hoe kunnen we die uitdaging oppakken en waar liggen de kansen?

Achtergrondinfo Peter:
Peter Sprenger is naast voorzitter van de Nevobo (volleybal & beach volleybal) ook nauw betrokken bij de digitale ontwikkelingen in onze samenleving. In zijn werk heeft hij dagelijks te maken met bedrijven die op nieuwe manieren contact zoeken met hun klanten en fans. Daar kan de sport ook nieuwe inzichten uit halen. Sprenger studeerde in Nijmegen, Rotterdam en Harvard en is in het dagelijks leven directeur van Techonomy.
Bekijk de LinkedIn pagina van Peter

> Check hier de overige sessies van het thema Future GOals
> Terug naar homepageDownloads

Laatst bewerkt op: 21-09-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 22-05-2019 18:38

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief