Start initiatief

cabaretier, programmamaker, sportliefhebber en oud-gymleraar
GOALKEEPER Peter Heerschop

{{ activeItem }}

GOALKEEPER Peter Heerschop

Lovers

De GOALKEEPER van deze allereerste editie is cabaretier Peter Heerschop. Met zijn humor en scherpe opmerkingen neemt hij ons mee naar de sportwereld van morgen. Tijdens het festival vlogt hij over zijn belevenissen die middag. Hij zal ook gedeputeerde Bert Boerman het vuur aan de schenen leggen over de provinciale sport- en gezondheidsambities en tot slot sluit hij het festival op gepaste wijze af met zijn bekende ‘Lieve Marianne’-column (zijn succesnummer bij het programma Everts staat op, radio 538).

Meer weten over Peter?
Je kunt hem op het festival natuurlijk zelf benaderen! Sport en gezondheid zijn gespreksonderwerpen die hem na aan het hart liggen. Zelf studeerde hij af aan de ALO. Hij is 14 jaar gymleraar geweest en geeft nog steeds les op de Sportacademie in Amsterdam. Vanaf 2002 is hij als journalist voor onder meer de KNVB aanwezig geweest bij alle EK en WK voetbal én alle Olympische Zomer- en Winterspelen.
Peter maakte verschillende radio- en tv-programma’s over sport en bewegen. Samen met Viggo Waas maakte hij de online videoserie ‘de Voetbalkantine’, waar zij op ludieke wijze amateurclubs volgen. Ook maakten ze het programma De Hollandse School waarin zij proberen een voetbalclub op te richten.

> Terug naar homepageDownloads

Sociale ontmoeting en sport Evenementen Innovatie en technologie
Laatst bewerkt op: 21-09-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 22-05-2019 19:38

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief