Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Huis aan huis editie juni 2018 De Groene Menukaart

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Natuurlijk wil je je steentje bijdragen aan een beter milieu en spreekt een lagere energierekening en een comfortabel huis je aan. Maar energiebesparende maatregelen nemen in een oud huis of in een monument, is wel een uitdaging.

Niet alle maatregelen zijn geschikt voor oudere huizen. Misschien heb je zelfs wel te maken met een beschermd stadsgezicht, waardoor niet alles zomaar mag. Voor iedereen met een oud huis, die graag iets wil doen aan energiebesparing is er De Groene Menukaart. Hier vind je specifieke tips, inspiratie en idee├źn om jouw oude huis te verduurzamen.

Duurzaam Staphorst

Voor inwoners van Staphorst is een bezoekje aan de site helemaal de moeite waard. Je vindt er tips speciaal voor de karakteristieke Staphorster boerderijen. Bekijk op de speciale menukaart voor Staphorst wat je kunt doen om jouw boerderij klaar voor de toekomst te maken: www.degroenemenukaart.nl.

Energieloket

Of je nu in een oud pand woont of in een moderne nieuw- bouwwoning. Het energieloket in jouw gemeente kan je helpen met al je praktische vragen over energie, isolatie, besparing en duurzaamheid. Kijk voor het dichtstbijzijnde energieloket in jouw woonplaats op www.overijssel.nl/energieloketten.Downloads

Natuur Milieu en duurzaamheid Energie Sociale ontmoeting en sport Fysieke voorzieningen Zorg, burenhulp en veiligheid Kunst en Cultuur Evenementen Mobiliteit en verkeersveiligheid Innovatie en technologie Werk en opleiding Wonen
Laatst bewerkt op: 27-06-2018