Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Niverplast Richard Nieuwenhuis

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Richard: “Gelukkige mensen presteren het beste en dus streven wij naar een werkomgeving die gelukkig maakt.”

Waarom en/of wanneer pas je Sociale Innovatie in je bedrijf toe?

Sociale innovatie zit in ons DNA, we passen het toe vanaf onze geboorte. Wij geloven dat gelukkige mensen het beste presteren en dus werken wij aan een werkomgeving die gelukkig maakt. In plaats van ‘Sociale innovatie’ zeggen wij liever ‘de mens centraal’. Onze mooie technisch hoogwaardige producten zijn zonder mensen waardeloos.

Wat houdt Sociale innovatie in bij jouw bedrijf, wat doe je anders?

We doen niet aan klokken. Verder ligt beslissingsbevoegdheid bij iedereen, we doen niet aan fiattering. Soms is er twijfel, dan weten ze mij of mijn vader te vinden. Zo is de portemonnee van Niverplast is in ieders handen. We delen ook alle cijfers qua omzet, werkvoorraad en kosten. Zo weten we met z’n allen waar we staan en is er draagvlak voor de stappen die nodig zijn. De AVG maakt het lastig om ook salarissen inzichtelijk te maken, dat zouden we het liefst wel doen. Tot slot zorgen we goed voor onze mensen; super koffie, lunches en vrijdagmiddagborrel zijn standaard. En als iemand zin heeft in een leuke activiteit met collega’s dan draagt Niverplast hier graag aan bij.

Wat bereik je ermee, wat is het resultaat?

100% klanttevredenheid waardoor klanten terug blijven komen en anderen ook naar ons verwijzen. Ze waarderen ‘wat’ we doen, maar komen terug om ‘hoe’ we het doen; enthousiast, meedenken en -doen tot die klant echt heeft wat hij wil, niet lullen maar poetsen. We gaan echt voor die klant, ook als het geld kost. Dat geld is het resultaat van wat je uiteindelijk doet en levert voor je klanten. Dus het geld niet voorop als doel maar als resultaat van je werk, zo zien wij dat.Downloads

Werk en opleiding
Laatst bewerkt op: 12-06-2018