Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

KIJK TERUG Het Grootste Kennisfestival van Nederland 2018

Terugkijken

Lovers

Donderdag 14 juni werd voor de derde keer 'het Grootste Kennisfestival van Nederland' gehouden met sprekers, muziek, theater, workshops en lekker eten. Een festival met sessies op het gebied van nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen.

Een greep uit de sprekers en activiteiten:

Dési Ducrot - In Too Deep

Op 14 juni heeft Dési Ducrot, met band, haar nummers op het buitenpodium van Het Grootste Kennisfestival ten gehore gebracht.

Özcan Akyol - Interviews rondom bestuurlijke vernieuwing en een column

Özcan Akyol is schrijver en columnist. Hij volgde een mavo-opleiding en studeerde later Journalistiek en Nederlands. Hij is vaste columnist voor het Algemeen Dagblad, de Stentor, BN/De Stem, de VARAgids en andere.

Maarten Ducrot - Een wielrenner als spiegel...en....het kantelt!

Maarten Ducrot is voormalig profwielrenner en commentator bij de NOS voor onder meer de Tour de France. Hij is daarnaast sinds 1992 actief als organisatieadviseur, momenteel als zelfstandig ondernemer en heeft een organisatieadviesbureau. Hij heeft zich verdiept in de sportpsychologie. Dit vanwege een loopbaan als beroepswielrenner en de belangstelling voor het effectief functioneren van individuen in organisatie- en team-verband.

Eric Mijnster - Theatervoorsteling ‘In het diepe’

De juffrouw op de basisschool vroeg wat de kinderen wilden worden als ze later groot waren. De één had het over profvoetbal, een ander riep ‘politie’, zijn buurman grijnsde ‘rijk’ en Eric lachte en zei: ‘Gelukkig.’ Zonder het te weten slingerde hij zijn diepste drijfveer de klas in. Want, wat is ‘geluk’ eigenlijk? Hoe voelt dat? Wat is ervoor nodig? En wie leert je wat ‘gelukkig zijn’ is?

Iron Curtain Project - Pop Up Museum

Wat nou als…..? Deze simpele gedachte kan grote veranderingen in gang zetten. Tijdens het GROOTSTE KENNISFESTIVAL presenteerde het IRON CURTAIN PROJECT een pop-up expositie over revolutie, visionaire ideeën en de macht van het individu.

Kijk hier terug voor het hele aanbod!

Studio Vers Bestuur

De maatschappij verandert dus moet onze manier van organiseren en besturen mee veranderen. Wij steunen hen die kritisch en creatief denken. Met frisse ideeën. Die kijken hoe het anders kan. Samen werken we aan een proeftuin van ervaringen. Samen inspireren we anderen om hetzelfde te doen.
De Overijsselse beweging van frisse initiatieven en frisse mensen die bezig zijn met 'Vers Bestuur'!!

De videoproductie voor de livestream kwam tot stand in samenwerking met JIJ&Overijssel, Landstede en PentaV. Met recht een co-productie! De livestream is vrij van reclames of andere commerciële uitingen.Downloads

Energie Kunst en Cultuur Evenementen Innovatie en technologie
Laatst bewerkt op: 09-07-2018