Start initiatief

Huis aan huis editie mei 2018 Mededelingen

Media {{draggableItems.length}}

Onderdeel van:

Onderdeel van:

OverHeerlijk, Picknick time!

OverHeerlijk, Picknick time!


Overijsselse boeren maken de lekkerste producten. En daar willen we je graag van mee laten genieten. Daarom organiseren we in de maanden juli en augustus op 4 plaatsen een picknick, waar je deze streekproducten kunt proeven. Je kunt hier gratis bij zijn door een exclusief picknickticket te bemachtigen op www.overheerlijk.nu. Wees er snel bij, we hebben slechts 40 plekken te vergeven voor iedere picknick.

Gratis elektrische vrachtfiets proberen

Gratis elektrische vrachtfiets proberen


Ben jij ondernemer in Twente en vervoer je (bijna) dagelijks pakketjes of andere zaken met een (vracht)auto of busje door de stad? Probeer eens een week lang gratis een elektrische vrachtfiets. De slimme krachtpatser voor transport. Bevalt de fiets? Dan krijg je van ons korting op de aanschaf ervan.

Nieuwe Commissaris van de Koning

Nieuwe Commissaris van de Koning


Andries Heidema (56), sinds 2007 burgermeester van Deventer, is de beoogde nieuwe Commissaris van de Koning in Overijssel. Dat maakten Provinciale Staten in Overijssel na afloop van een besloten Statenvergadering bekend. Heidema is hiermee de opvolger van Ank Bijleveld-Schouten. Zij werd vorig jaar minister van Defensie. Op basis van de aanbeveling van de Overijsselse Staten brengt de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een voordracht uit aan de Koning. De nieuwe Commissaris wordt vervolgens bij Koninklijk Besluit benoemd voor een periode van zes jaar.

Sociaal Overijssel

Sociaal Overijssel


Op zoek naar een sociaal netwerk met denkers en doeners? Mensen die hun buurt, dorp of stad socialer en leefbaarder willen maken? Kijk dan eens bij het netwerk ASK. Hier vind je onafhankelijke kennis, belangrijke contacten en inspiratie. We delen ervaringen, stimuleren vraag en aanbod, verbinden mensen en ideeën en helpen bij het vinden van financiering. Want goed leven doe je samen!

Bezoekers positief over Overijsselse evenementen

Bezoekers positief over Overijsselse evenementenDownloads

Natuur Milieu en duurzaamheid Energie Sociale ontmoeting en sport Fysieke voorzieningen Zorg, burenhulp en veiligheid Kunst en Cultuur Evenementen Mobiliteit en verkeersveiligheid Innovatie en technologie Werk en opleiding Wonen
Laatst bewerkt op: 31-05-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 25-05-2019 21:26

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief