Start initiatief

Huis aan huis editie mei 2018 Het Grootste Kennisfestival van Nederland

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Op 14 juni wordt voor de derde keer het Grootste Kennisfestival van Nederland georganiseerd in het Havenkwartier van Deventer. Een bruisend festival voor iedereen die geïnteresseerd is in nieuwe manieren van organiseren, samenwerken, ondernemen en besturen.

Ook provincie Overijssel is van de partij. Een flink deel van het festival is ingericht voor Studio Vers Bestuur. Een proeftuin waar we samen met overheden, onderwijs-, kennisinstellingen, bedrijfsleven, inwoners en andere creatievelingen bouwen aan nieuwe vormen van samen dromen, denken, durven en doen. Met als doel om bestuur en samenleving dichtbij elkaar te brengen en houden. Daarvoor is een festival een mooie manier. Dat vindt ook programmamaker en journalist Jan Douwe Kroeske. Hij is dit jaar spreekstalmeester in de tent van Studio Vers Bestuur, “Zo’n festivalsfeer helpt te doorbreken dat we elke dag hetzelfde doen, met hetzelfde gevoel, op dezelfde manier en in hetzelfde gebouw. Een festival helpt om positieve energie in onszelf te laten stromen; met lol, lef, kwetsbaarheid, humor, muziek, plezier, ongedwongenheid en openheid.”

Kom je ook?

Zin in een mooie dag met een informele festivalsfeer, een goed inhoudelijk programma, een mix van sprekers/workshops, muziek en theater? Bestel je ticket op www.hetgrootstekennisfestivalvannederland.nl.Downloads

Energie Kunst en Cultuur Evenementen Innovatie en technologie Werk en opleiding
Laatst bewerkt op: 31-05-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 22-11-2019 17:23

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief