Start initiatief

internationaal danscollectief en jonge ontwerpers starten crowdfundingcampagne TBIB - The Bubble Is Back

Internationaal danscollectief maakt een bruisende danstheatervoorstelling dat speelt met het (on)zichtbare..
Dit unieke optreden tijdens kunstenlandschap op vliegveld Twente verbindt!
Van 19 t/m 21 mei spelen wij 2 x daags in een nu nog onaangeklede shelter.

Cut the chase en to the point:
Daar willen wij een stokje voor steken! We hebben daarom een crowdfund opgezet waar we jullie hulp dringend kunnen gebruiken!
Studenten van Saxion en ROC zorgen voor de vormgeving van de kostuums en zullen de ruimte in een tof Jasje steken. Voor het stuk trachten we het onzichtbare zichtbaar te maken en het publiek nieuwsgierig te maken naar nieuwe creatieve vormen van expressie. Dit multidisciplinaire dansproject wil namelijk zijn steentje bijdragen aan het culturele landschap van Twente.
Naast de vele bewegingen van 4 dansers zullen de ontwerpers verschillende lagen van 'bubbels' toe voegen en voor het publiek direct of indirect zichtbaar maken.

Het zit namelijk zo:
Tussen de bekende grote dansgezelschappen en de lokale amateur scholen bestaat een breed scala aan hedendaagse dans van professionele freelance jonge makers dat zelden aangeboden wordt aan het publiek in Twente. Deze professionele freelance scène op internationaal niveau te representeren in Overijssel is een uitdaging die wij graag aan gaan. Bovendien creëren we met dit project de mogelijkheid voor een samenwerking tussen het mbo en het hbo binnen een reeds bestaande kader van Saxion. Zo ontstaat er kruisbestuiving in interdisciplinair werk tussen en voor mensen met verschillende educatieve achtergronden.

De voorstelling :
Een actie die de volgende actie beïnvloedt of creëert, zoals een druppel die een stille watervlakte binnentreed. Vibreren onze acties in het leven door tijd en ruimte? En als we alleen zijn, lossen onze acties dan op? Of trillen ze nietsvermoedend voort, terwijl wij onbewust blijven van de bijwerkingen rondom ons? Worden onze acties of niet-acties opgenomen door het hele systeem en verdeeld in onze fysieke- en sociale wereld?
'TBIB' onthult langzaam de betekenis en impact die bubbels op ons leven hebben in verschillende gebieden. Hoe verbinden we de wereld achter de gordijnen met het grote huis dat we samen delen. Een zoektocht, waarbij u ons de sleutel kunt geven ...

Whats in it for me ?
Help ons met het financieren van dit interdisciplinaire project en u kunt met (of over ) ons lachen gieren brullen via exclusieve kijkjes hoe wij bijvoorbeeld onze 'bubbels' in elkaar proberen te zetten.
Of kom gezellig met ons bubbelen na een van de voorstellingen tijdens een officiële meet en greet.. Bubbalicious!
https://www.voordekunst.nl/projecten/6713-tbib-the-bubble-is-back-1

Want :
Het Prins Bernhard cultuurfonds heeft toegezegd dit project te ondersteunen, helaas is deze bijdrage niet genoeg.
Met uw bijdrage kunnen we de ruimte aankleden, licht en geluid systemen huren, materialen voor de kostuums kopen & de dansers naar Nederland halen!
Help ons dus de planken op! Of in dit geval de shelter in!
En als we meer ophalen?! Dan passen we de opzet aan en krijgt dit avontuur een vervolg! Misschien wel een heuse tournee...
https://www.voordekunst.nl/projecten/6713-tbib-the-bubble-is-back-1

De campagne is in April gestart en we maken het graag samen met jou tot een groot succes. Met nog een paar dagen op de teller kunnen we alle hulp goed gebruiken! Naast onze eeuwige dank zijn er leuke tegenprestaties en door dit project te ondersteunen draag je bij aan het culturele landschap in Twente en geef je jong talent de kans op een podium! Iedere bijdrage telt!
https://www.voordekunst.nl/projecten/6713-tbib-the-bubble-is-back-1Downloads

Sociale ontmoeting en sport Kunst en Cultuur Evenementen Innovatie en technologie Werk en opleiding
Laatst bewerkt op: 09-05-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

  • Doel gehaald Doel nog niet gehaald

    Verbinding

  • Doel gehaald Doel nog niet gehaald

    Bruggen slaan

  • Doel gehaald Doel nog niet gehaald

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 23-01-2019 22:45

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief