Start initiatief

Huis aan huis editie april 2018 12 mei: Ronde van Overijssel

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Sprinten in Enter, stoempen over de kasseien, een jasje uitdoen op de Tankenberg en zwoegen in de wind. De 66e editie van de Ronde van Overijssel, de op een na, oudste klassieker van Nederland, belooft spannend te worden. En je kunt live meekijken.

Peter Ossenkoppele, voorzitter Bike Events: “We noemen de ronde ook wel de Amstel Gold Race van Overijssel (of Twente/Salland). Een afwisselend en heuvelachtig parcours, met daarin onder andere de Tankenberg, Kuiperberg, Lemelerberg en de Holtenberg. Tel daar kasseienstroken, ook wel de Hel van het Oosten genoemd, en een flink stuk op de kant langs Kanaal Almelo – de Haandrik bij op… het wordt weer 201 kilometer spektakel!”

Fietsweekend

Uniek is dat de finish dit jaar in het centrum van Rijssen is. “We combineren de finishlocatie van de Ronde van Overijssel met de Ronde van Rijssen, op vrijdagavond 11 mei, en het Fietslentefestival. Een weekend boordevol fietsactiviteiten, voor zowel de recreatieve als de sportieve fietser.”

Live meekijken

Omdat de Ronde van Overijssel onderdeel is van de UCI Holland Cup, wordt deze live uitgezonden op Eurosport, RTV-Oost en op de eigen website. Kijk voor meer informatie, het parcours en de live uitzending op www.rondevanoverijssel.nl.Downloads

Sociale ontmoeting en sport Evenementen
Laatst bewerkt op: 24-04-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 22-09-2019 7:37

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief