Start initiatief

Huis aan huis editie april 2018 Livestream vanaf Bevrijdingsfestival Overijssel

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Tune in, en vier het mee! Op zaterdag 5 mei vindt in Park de Wezenlanden in Zwolle een nieuwe editie plaats van Bevrijdingsfestival Overijssel. Ook thuis vanuit je luie stoel kun je het grootste bevrijdingsfestival van Nederland meemaken. Optredens op het hoofdpodium en podium Abbott worden live uitgezonden op de website van JIJ&Overijssel, het publieksplatform van de provincie Overijssel.

Twee podia tegelijk live

De uitzending duurt ruim 12 uur en opent vanaf 11.00 uur met een optreden van The Bluebettes vanaf het hoofdpodium. Vervolgens zijn er op de twee podia optredens van onder andere Fedde Le Grand, Miss Montreal en Bökkers te bekijken. Tijdens de uitzending kun je naar hartenlust schakelen tussen beide podia. Verder zijn er tijdens de livestream interviews met artiesten, bezoekers, sfeerimpressies en achtergrondinformatie te zien. De uitzending is ook te volgen via de Facebook-pagina van Bevrijdingsfestival Overijssel en provincie Overijssel. De stream is bovendien op meer dan 20 andere websites te volgen, waaronder NU.nl, 3FM en diverse regionale en lokale omroepen. Zo kun je toch een beetje meegenieten als je niet naar het festival gaat.

Bijzondere samenwerking

Boerdam uit Zwolle is door het festival en provincie Overijssel gevraagd om de videoproducties en livestreams te coördineren. Kenmerkend en uniek is dat de livestream mede mogelijk worden gemaakt door RTV Oost, de onderwijsinstellingen Deltion College, Landstede, Facility House, de Stentor en Marketing Oost. Deze samenwerking leidt tot een hoogwaardige kwaliteit van online en TV uitzending via diverse media. Studenten bedienen de camera’s en worden ondersteund door professionele partners. Deze (leer)ervaring draagt bij aan ontwikkeling in de beroepspraktijk.

Beleef het festival mee, hier, op JIJ&Overijssel.Downloads

Milieu en duurzaamheid Energie Sociale ontmoeting en sport Fysieke voorzieningen Kunst en Cultuur Evenementen
Laatst bewerkt op: 24-04-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 12-11-2019 19:4

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief