Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

JIJ Magazine Editie april 2018

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Blij

Terwijl ik dit magazine doorblader, besef ik in wat voor een fijne provincie ik woon en werk. Een provincie waar mensen zich inzetten voor de natuur, duurzaamheid en voor elkaar.

Zo lees je hoe de vriendelijke blaarkoppen van boer Broenink niet alleen voor lekkere kaas zorgen, maar ook een natuurgebied onderhouden. Vertellen twee enthousiaste wolvenkenners over wat je moet doen als je een wolf spot. Je ontdekt hoe een plastic propje tot een duurzaam maritiem bedrijf leidt. Hoe je spijker- broeken op een originele manier recyclet, maar ook hoe belangrijk muziek is voor de ontwikkeling van een kind.
Wat mij raakt, zijn de verhalen van Fadi, Tjeerd en Eric. Zij vertellen hoe jn en motiverend het is als iemand
in je gelooft en je een zetje in de rug geeft en aan werk helpt. Kortom: een magazine vol mooie Overijsselse initiatieven (en een heerlijk recept!). Ik ben blij dat ik een Overijsselaar ben.

Voorwoord door Annemarie EijsvogelsDownloads

Natuur Milieu en duurzaamheid Energie Sociale ontmoeting en sport Fysieke voorzieningen Zorg, burenhulp en veiligheid Kunst en Cultuur Evenementen Mobiliteit en verkeersveiligheid Innovatie en technologie Werk en opleiding Wonen
Laatst bewerkt op: 16-04-2018

Commentaar lijst

R 26-04-2018 11:36

mooi blad