Start initiatief

Onder Water Monitoring 2.0 Uitnodiging expertbijeenkomst

Ben jij water expert? Dan hebben wij je nodig.

Op 5 april organiseert provincie Overijssel i.s.m. Space53 een expertbijeenkomst over het monitoren van water. Doel van de bijeenkomst is om vanuit de vraagstukken van de provincie meer zicht
te krijgen op bestaande en nieuwe oplossingen, bij voorkeur van partijen in Overijssel of in samenwerking met partijen uit Overijssel.

De ambitie van de provincie Overijssel is om het monitoren op een efficiënte, effectieve manier te (laten) doen met state-of-the-art middelen die resulteren in goed bruikbare informatie: Onder Water Monitoring 2.0. Voorbeelden zijn: de status van de bodem van vaarwegen, taludbepalingen, de kwaliteit van damwanden, de status van beschoeiingen, de waterkwaliteit, diepte van zwemwater en de doorstroomsnelheid van zwemwater.

De provincie Overijssel heeft als bevoegd gezag de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en veiligheid van provinciale vaarwegen, zwemwater, ontgrondingen en grondwaterbescherming.
De intentie van de provincie Overijssel is om na de expertbijeenkomst te besluiten over een verdere invulling van een innovatietraject. Dus zijn we op zoek naar water professionals die een bijdrage willen leveren aan dit vraagstuk.

Aanmelden en kosten

Aanmelden kan door te mailen naar Marc Sandelowsky, marc@space53.eu. Aan de expertbijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Voor wie?

Waterexperts, experts op het gebied van sensoring, robotisering of drones, van bedrijven of hogescholen bij voorkeur gevestigd in de provincie Overijssel.

Wanneer?

5 april de locatie van Space 53 op vliegveld Twente.
Vliegveldstraat 100 - B519
7524 PK Enschede

Meer informatie?

Meer informatie kan worden opgevraagd bij:

Janine Swaak: j.swaak@overijssel.nl, 0622925459
Stef van der Zee: S.vd.Zee@overijssel.nl, 0652887688
Marc Sandelowsky: marc@space53.eu, 0624969269Downloads

Natuur Milieu en duurzaamheid Energie Innovatie en technologie
Laatst bewerkt op: 22-03-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 17-09-2019 18:20

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief