Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

15, 16 en 17 maart 2018 Skills The Finals

Skills The Finals is hét evenement waar (beroeps)onderwijs samen komt met bedrijfsleven. Van 15 t/m 17 maart staat Overijssel in het teken van de nationale kampioenschappen vakwedstrijden binnen het vmbo en mbo. Gedurende drie dagen staat Overijssel in het teken van de Nationale Kampioenschappen. In totaal worden er 59 Skills Heroes (mbo) finales georganiseerd verdeeld over zes verschillende locaties en 10 Skills Talents (vmbo) finales op één locatie.

Het leuke van Skills The Finals is dat iedereen daar bij aanwezig mag zijn! Kom je alleen om even kijken en/of aanmoedigen? Of neem je jouw leerlingen/studenten mee? Naast de vakwedstrijden vindt er namelijk een uitgebreid LOB-programma plaats voor leerlingen en studenten. Daarnaast zijn er organisaties en bedrijven aanwezig om mbo-studenten extra informatie en voorlichting te geven over stagemogelijkheden, beroepen en arbeidskansen.

Meld je aanDownloads

Video Milieu en duurzaamheid Sociale ontmoeting en sport Zorg, burenhulp en veiligheid Kunst en Cultuur Evenementen Mobiliteit en verkeersveiligheid Innovatie en technologie Werk en opleiding Wonen
Laatst bewerkt op: 08-03-2018