Start initiatief

Earth Hour Overijssel 2018 Earth Hour Olst-Wijhe

Onderdeel van:

Onderdeel van:
Lovers

Olst-Wijhe heeft zich tot doel gesteld om in 2020 20% van de energie die in onze gemeente verbruikt wordt, zelf op te wekken. Om dit doel te bereiken gaan energiebesparing en het realiseren van groene energiebronnen hand in hand. Alles wat we niet meer verbruiken, hoeven we ook niet op te wekken. Op 24 maart, Earth Hour, vragen wij hier gedurende de hele dag aandacht voor.

Earth Hour knutselmiddag

Doe jij dit jaar ook mee aan Earth Hour? Meedoen is heel simpel: doe thuis het licht uit en steek een kaarsje aan! Dit jaar kun je dat doen met een zelfgemaakte kaars van bijenwas en toffe dieren-lampion. Elke lamp die uit is en elk kaarsje dat brandt, zorgt door een duidelijker signaal en een betere morgen. Je bent op 24 maart om 14.00 uur welkom in Brasserie Op Duur in Den Nul. Om mee te doen, moet je je van tevoren aanmelden via ijsselvechtstreek@wnfregioteam.nl o.v.v. Earth Hour. Deelname kost 2 euro.

Inspiratieplein

Locatie: centrum van Olst, zaterdag 24 maart, 12:00 - 16:00 uur
Wij organiseren een inspiratieplein in het dorpscentrum van Olst. Op deze markt kunnen alle initiatieven, verenigingen, stichtingen, ondernemers en individuen die zich actief bezighouden met duurzaamheid zichzelf laten zien. Doe mee! Laat zien wat je doet op het gebied van energiebesparing en wat je nog van plan bent! Vertel er over. Inspireer elkaar.

Diner bij kaarslicht

Staat Earth Hour al in je agenda? Op zaterdag 24 maart, tijdens Earth Hour 2018, gaat overal ter wereld tussen 20.30 en 21.30 het licht weer uit. Dit jaar steken we Earth Hour bovendien in een smakelijk jasje met een Diner bij kaarslicht bij Brasserie Op Duur in Den Nul (tussen Olst en Wijhe). Het diner start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Er wordt weer een mooi 3-gangen diner samengesteld voor maar 22,50 euro. Geef je snel op via info@bijripperda.nl o.v.v. Earth Hour!Downloads

Natuur Milieu en duurzaamheid Energie Evenementen
Laatst bewerkt op: 15-03-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 17-08-2019 22:56

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Commentaar lijst

Marianne 16-03-2018 12:44

Goed bezig!

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief