Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Earth Hour Overijssel 2018 Wedstrijd - Deel je gouden tip!

Onderdeel van:

Onderdeel van:
Lovers

Hoe zorgen we er samen voor dat we een gezonde aarde doorgeven aan de volgende generaties? Elk steentje doet er toe. Het begint bij onszelf. Laten we elkaar inspireren met goede voorbeelden.

Wat doe jij zelf voor het klimaat? Welke bedrijven en organisaties geven het goede voorbeeld op gebied van duurzaamheid? Op welke manier wordt jouw gemeente CO2 neutraal?

Gouden tips en spieken mag!

Deel hier je gouden tips! Goed voorbeeld doet immers goed volgen. En het leuke is: spieken mag en laten afkijken wordt beloond!

Upload hier jouw gouden tip en/of een foto

Bijvoorbeeld wat je zelf concreet al doet voor het klimaat of goede duurzame voorbeelden die je om je heen al ziet. Deel jouw tip en zorg voor zo veel mogelijk likes. En kijk regelmatig op de site om te spieken voor nieuwe idee├źn waar je zelf weer wat mee kan.

De wedstrijd waarbij je altijd wint

Dat is nou het mooie van deze wedstrijd. Als we samen deze wedstrijd groot maken, kan jouw tip anderen inspireren en krijg jij weer goede tips van andere terug. Dus winnen we allemaal. Voor de tip die op vrijdag 23 maart om 9 uur de meeste likes heeft, hebben we een verrassing.Downloads

Natuur Milieu en duurzaamheid Energie Fysieke voorzieningen Evenementen Innovatie en technologie
Laatst bewerkt op: 23-02-2018