Start initiatief

Huis aan huis februari 2018 Openbaar vervoer in Overijssel nog eenvoudiger

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Het openbaar vervoer is er voor iedereen en moet dus voor iedereen goed toegankelijk zijn. Mede dankzij de inzet van OV-ambassadeurs en de recente introductie van nieuwe abonnementen in Gelderland, Overijssel en Flevoland reizen inwoners gemakkelijk met het OV.

Hans (67) uit Raalte gaat regelmatig met het OV naar Deventer. “Met mijn Dal Voordeel Oost Bus & Trein abonnement reis ik voor maar 20 euro een jaar lang met 40% korting. Eén keer in de maand eropuit en ik heb de kosten van het abonnement ruim terugverdiend. En met de kids op pad met de bus of trein, vinden ze fantastisch!”

Dal Voordeel Oost

Met het Dal Voordeel Oost abonnement reis je vanaf 9 uur met 40% korting in bus en regionale trein. In het weekend en op feestdagen geldt de korting zelfs de hele dag. Voor 65+’ers komt er bij het reizen in de bus bovenop de 40% korting ook nog 34% extra leeftijdskorting. Het Dal Voordeel Oost Bus & Trein abonnement kost slechts 20 euro per jaar en is geldig in de bus en trein in Gelderland, Overijssel en Flevoland (excl. Almere, Lelystad, de NS en de Valleilijn).

Informatiebijeenkomsten OV-ambassadeurs

Hulp nodig bij de aanschaf van een abonnement of het reizen met het OV? We organiseren regelmatig informatie- bijeenkomsten in de regio. Kijk voor alle locaties en tijden op www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.Downloads

Zorg, burenhulp en veiligheid Mobiliteit en verkeersveiligheid
Laatst bewerkt op: 19-02-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 16-06-2019 23:24

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief