Start initiatief

Huis aan huis februari 2018 Inspiratie voor de tuin

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Het voorjaar hangt in de lucht, tijd om de tuin in te gaan. Jeuken je groene vingers al? Kom dan op woensdag 7 maart naar de Tuininspiratiedag in het provinciehuis in Zwolle.

De expositie in het provinciehuis van tuinarchitect Mien Ruys die tot en met 29 maart te bezoeken is, geeft aanleiding om na te denken over tuinen van toen, nu én de toekomst.

Persoonlijk advies

Welke planten kunnen tegen extreme natte omstandigheden of juist droogte? Hoe zorg je voor een tuin met het hele jaar bloemen? De nieuwe generatie tuinontwerpers denkt graag met je mee aan de hand van foto’s van jouw tuin. Daarnaast staan experts van branchevereniging VHG, Operatie Steen- breek, Tuin Smakelijk en Tuinen Mien Ruys klaar met tips en ideeën.

Bijeen voor de bij

Steeds meer bijensoorten verdwijnen en dat is niet goed want veel planten zijn afhankelijk van bestuiving door bijen. Hoe kun jij bijdragen aan het behoud en versterken van de bijenpopulatie? De Bijenbeweging Overijssel vertelt het je graag.

Ben jij erbij?

Kom dan op 7 maart, tussen 13.00 en 17.00 uur naar het provinciehuis, Luttenbergstraat 2, Zwolle. Deelname is gratis. Wilt je toekomstige generatie tuinontwerpers mee laten denken over een nieuwe inrichting van jouw tuin? Meld je dan aan voor deze persoonlijke inspiratiesessies via www.overijssel.nl/tuininspiratie.Downloads

Natuur Milieu en duurzaamheid Energie Fysieke voorzieningen Evenementen
Laatst bewerkt op: 19-02-2018

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 17-12-2018 10:49

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief