Start initiatief

16 december in Enschede Open huis & kerstmarkt Performance Factory

Als een echte operaster op de foto, je eigen smart-lamp maken, presenteren als Obama, meedoen aan een bandenplakwedstrijd of dansworkshop. Of gewoon lekker even lekker je spieren losmaken tijdens een sportclinic. Het kan op zaterdag 16 december in de Performance Factory. Dé nieuwe hotspot in Enschede. De toegang is gratis.

De voormalige Polaroidfabriek aan de Hoge Bothofstraat 39-49 in Enschede heeft zich ontpopt tot een ware talentenfabriek met allerlei verschillende ondernemers. Waar vroeger de weefgetouwen stonden en later de Polaroid instantklaar films werden gemaakt, kan jong en oud nu terecht voor muziek, dans, theater, kunst, workshops, sport en eten & drinken.

De Performance Factory bestaat uit vier verschillende fabrieksgebouwen met elk een eigen uitstraling. Op zaterdag 16 december van 12.00 tot 17.00 uur gaan de deuren open voor het publiek. Een uitgelezen kans om vrijblijvend een kijkje in de keuken te nemen. Voor een lekker hapje en drankje kun je terecht in de Twentsche foodhal. Ook buiten is het gezellig, met een hippe kerstmarkt, oliebollen en glűhwein. Voor de mensen die geen genoeg kunnen krijgen van het lekkere sfeertje van de Performance Factory, is er ´s avonds een leuk feestje in de Twentsche Foodhal met live muziek van De Coronas. Vanaf 20.00 uur tot in de late uurtjes. Op www.performancefactory.nl staat het hele programma.

Wanneer: 16 december van 12.00 – 17.00 uur. Vanaf 20.00 uur feest in de Twentsche Foodhal
Waar: Performance Factory, Hoge Bothofstraat 39, Enschede (voormalige Polaroidfabriek)

Meer informatie: www.performancefactory.nlDownloads

Energie Sociale ontmoeting en sport Kunst en Cultuur
Laatst bewerkt op: 11-12-2017

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 16-10-2019 5:12

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief