Start initiatief

Huis aan huis november 2017 Overijssel zoekt gouden tip

Media {{draggableItems.length}}

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Wist je dat Overijssel de meest ondernemersvriendelijke provincie van Nederland is? Omdat we dit natuurlijk willen blijven, zoeken we tijdens de Week van de Overijsselse ondernemer dé gouden tip voor een optimaal Overijssels ondernemersklimaat.

Provincie Overijssel heeft, samen met de ondernemers, het onderwijs en gemeenten, hard gewerkt aan een optimaal ondernemersklimaat. Een klimaat waarin ondernemers optimaal kunnen starten, groeien en innoveren. Door bijvoorbeeld effectieve regelgeving, financiële ondersteuning, optimale vestigingslocaties en het bij elkaar brengen van de juiste partijen. Wij zijn altijd bezig om ons beleid en onze inspanningen up-to-date te houden. Dat is belangrijk, want ondernemers zijn de ruggengraat en banenmotor van de Overijsselse economie.

Infographic

Infographic

Tijdens de Week van de Overijsselse ondernemer, van 10 tot en met 17 november, gaan de Overijsselse gedeputeerden daarom met ondernemers in gesprek. Met als belangrijkste vraag: wat is jouw gouden tip voor een optimaal ondernemersklimaat?

Online je tip delen

Wil jij jouw gouden tip met ons delen? Twitter hem met #overijsselonderneemt of plaats hem op www.jijenoverijssel.nl/ondernemen. Met goede tips gaan we gelijk aan de slag!Downloads

Fysieke voorzieningen Innovatie en technologie Werk en opleiding
Laatst bewerkt op: 14-11-2017

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 24-09-2018 23:8

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief