Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

MKB Tour Twenterand 13 oktober Aalderink Poedercoaten en KTL B.V.

Media {{draggableItems.length}}

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Een typisch familiebedrijf: Aalderink Poedercoaten en KTL B.V. op het industrieterrein van Westerhaar, Twenterand.

Geworteld in de lokale samenleving, zeventig jaar geleden van start gegaan in een klein schuurtje, nu een uitdijend bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste nieuwste technieken. De internationale markt weet Aalderink te vinden; er rijdt bijna geen vrachtwagen rond in Europa zónder onderdelen die gecoat zijn in Westerhaar.

Aalderink Poedercoaten en KTL B.V.

Aalderink Poedercoaten en KTL B.V.

De broers Gerhard en Gerrit Aalderink en zoon Gerjan –derde generatie- verwelkomden de MKB tour met gedeputeerde van Hijum en de Twenterandse wethouders Martha van Abbema en Jan Herman Scholten. Grote multinationals als Caterpillar en Schmitz doen graag zaken met familiebedrijven. ‘Die gaan altijd maar door, ze staken niet en zijn door en door betrouwbaar’ verklaart Gerrit Aalderink.
Het bedrijf werkt niet alleen voor de automobielindustrie, ook landbouwmachines, vliegtuigen, fietsen, winkelstellingen en sportattributen moeten van een coating worden voorzien. Dat gebeurt bij Aalderink op een duurzame manier; met lucht en stroom, zonder water of oplosmiddelen, lood of cadmium.

Aalderink Poedercoaten en KTL B.V.

Aalderink Poedercoaten en KTL B.V.

De eigen zeefdrukkerij maakt het bedrijf onafhankelijker van toeleveranciers. Problemen werden ook besproken. Het bedrijf aan de Garstweg zit weliswaar pal aan de ‘levensader’ de N35, maar de minstens 60 vrachtwagens per dag hebben vooral gedurende de spits moeite om de drukke weg op te komen.
Wethouder Martha Abbema was blij met de aandacht van de MKB tour voor haar gemeente. ‘Je hoort toch weer dingen die van pas kunnen komen en die je integraal kunt oppakken.’
Het doel van de MKB tour is om een optimaal ondernemersklimaat te creëren dat tegemoet komt aan de wensen van de ondernemers. De betrokkenheid van de gemeenten is daarbij essentieel.

Aalderink Poedercoaten en KTL B.V.

Aalderink Poedercoaten en KTL B.V.


Aalderink Poedercoaten en KTL B.V.

Aalderink Poedercoaten en KTL B.V.Downloads

Milieu en duurzaamheid Energie Innovatie en technologie Werk en opleiding
Laatst bewerkt op: 19-10-2017