Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Cultuurcongres Overijssel 2017 Dagvoorzitter en sprekers

Media {{draggableItems.length}}

Onderdeel van:

Onderdeel van:
Lovers

Dagvoorzitter en sprekers

André van der Zee

André van der Zee
Dagvoorzitter

André van der Zee is een veelzijdige presentator, programmamaker en verslaggever. Hij gebruikt humor waar het kan en is serieus daar waar nodig. Voor programma's en series, zoals 'Het Groene Oosten', toert André door de provincies Overijssel en Gelderland. Hij presenteerde zes jaar lang het dagelijkse live-programma 'En dan nog even dit' op RTV Oost.

Cor Hospes

Cor Hospes
Key-note speaker

Cor Hospes helpt bedrijven en organisaties slimmer te worden op het gebied van storytelling, contentmarketing en social media. Hij is bestsellerauteur en veelgevraagd spreker en trainer. Zo sprak hij laatst op het internationale congres Content Marketing World in Cleveland. Maar ook tijdens symposium Open-Up van Erfgoed Gelderland. Hij richtte het collectief Merkjournalisten op, dat zich richt op het maken van waardevolle verhalen die worden opgemerkt en mensen in beweging brengen. In zijn interactieve lezing zoomt Hospes in op het op orde hebben van je eigen verhaal om met goede content te kunnen schitteren.

Laurens ten Den

Laurens ten Den
Key-note speaker

Laurens ten Den is veelzijdige theatermaker, tafelheer en aanjager van projecten. Hij schreef, regisseerde en acteerde naast 2.500 scholenvoorstellingen o.a. in Van Jonge Leu en Oale Groond, Woodstock the Story, Van Katoen en Nu, de FC Twente Crisisrevue, de Kerstrevue en de Eindejaarsconference van het Wilminktheater, en het drietalige Shakespeare Schauspiel in Kloster Bentlage in Rheine. Zijn laatste megaproject als schrijver en aanjager: Het Verzet Kraakt. Ten Den vertelt en vertoont op puur persoonlijke wijze hoe succes en zichtbaarheid (beter) voortvloeit uit je eigen DNA en drive.Downloads

Energie Fysieke voorzieningen Kunst en Cultuur Evenementen
Laatst bewerkt op: 10-11-2017