Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Cultuurcongres Overijssel 2017 Onder sterren

Klik voor meer informatie

Lovers

Bijblijven, opvallen, schitteren en scoren: (ook) de kunst- en cultuursector is constant bezig met zichtbaarheid. Niet voor niets draagt de Overijsselse cultuurnota de titel ‘Cultuur in de schijnwerpers’.

Cultuurcongres Overijssel 2017

wo 6 dec, 10.00-16.30 uur, Nijverdal

Op woensdag 6 december zien wij u graag bij de nieuwste editie van Cultuurcongres Overijssel. Met als treffende titel dit keer: Onder sterren.

We belichten die dag graag samen met u - de cultuursterren van Overijssel - verschillende facetten van het thema zichtbaarheid. Wat laat je zien, hoe schitter je met het juiste verhaal en hoe versterkt kunst & cultuur de zichtbaarheid van een stad? Op 6 december hoort u inspirerende sprekers en krijgt u veel tijd voor uitwisseling en netwerken. Alleen de locatie is al het bezoeken waard: het moderne bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer in Nijverdal. Uiteraard voorzien van… sterrenwacht!

Programma

09.15 uur - Ontvangst
09.45 uur - Zaal open
10.00 uur - Welkom door dagvoorzitter André van der Zee
10.10 uur - Onder sterren: blik op cultuur door Gedeputeerde Hester Maij
10.30 uur - Plenaire sprekers: Laurens ten Den en Cor Hospes
12.15 uur - Lunch
13.45 uur - Inspirerende atmosferen / deelsessies ronde 1
14.45 uur - Wissel van zalen/sessies
15.00 uur - Inspirerende atmosferen / deelsessies ronde 2
16.00 uur - Borrel
17.00 uur - Einde programma

Congres volgeboekt!
Het maximaal aantal deelnemers aan het congres is bereikt. Wie zich na 29 november nog aanmeldt, wordt op een wachtlijst geplaatst. Alleen bij afmeldingen is deelname dan nog mogelijk. U ontvangt in dat geval uiterlijk dinsdag 5 december bericht.
Op de wachtlijst laten plaatsen. Vragen of opmerkingen? Stuur ons een mailtje!

Cultuurcongres Overijssel is compleet volgeboekt, maar geen paniek. We houden je, gedurende de hele dag, op de hoogte met foto's en de leukste tweets. Volg de liveblog, mis niets!

Cultuurcongres Overijssel wordt georganiseerd door Team Cultuur van de provincie Overijssel, Redactie Oosten en BERBER communicatie. Er wordt o.m. samengewerkt met Cibap en Marketing Oost.Downloads

Energie Fysieke voorzieningen Kunst en Cultuur Evenementen
Laatst bewerkt op: 06-12-2017