Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Huis aan huis september 2017 Kidsonly

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Het Provincie Festival alleen voor grote mensen? Nee hoor! Op 9 september is er ook voor kinderen genoeg te beleven en te ontdekken! Kom samen met je ouders, opa, oma, vriendjes en vriendinnetjes en beleef een te gekke dag.

Leef je helemaal uit op de mooiste springkussens van Overijssel! Eentje in de vorm van een stoere pick-up en eentje in de vorm van een boot. Ben jij gek op boten en auto’s? Kom dan naar het watersluizenspel of bekijk alle auto's, bussen en strooiwagens van de provincie van dichtbij. En voor de speurneuzen zijn er twee speurtochten, één door het provinciehuis en één door het Wezenlandenpark naar de kinderboerderij.

Kleine kunstenaars

Heb je meegedaan aan de tekenwedstrijd op school en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Om 14.00 uur worden de prijzen uitgereikt. Je kunt ook luisteren naar Leerorkest Salland. Dit orkest is een muziekeducatie project voor jonge kinderen. Ze treden met een orkest van 50 kinderen maar liefst vier keer op. Bijna 250 basisschoolkinderen uit Zwolle maakten een toevoeging voor het kunstwerk Ruimte voor de rivier. Op 9 september wordt het kunstwerk getoond.

Lekker

Van al dat spelen en speuren krijg je natuurlijk honger en dorst. Daarom is er een echte ijsjesgoochelaar die ijsco’s tevoorschijn tovert. En natuurlijk is er patat en zijn er poffertjes, spekkies, fruitspiesjes en ranja voor iedereen! Kortom het wordt één groot feest in het park. Jij komt toch ook?Downloads

Energie Fysieke voorzieningen Evenementen
Laatst bewerkt op: 31-08-2017