Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Huis aan huis september 2017 Overijssel rockt

Media {{draggableItems.length}}

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Bij het Provincie Festival hoort natuurlijk muziek uit de eigen provincie! Van Jeangu Macrooy en De Monkey Jam tot Zwolse blues en swingende ambtenaren. We stellen alvast de headliners aan je voor.

Jeangu Macrooy

“Als Jeangu Macrooy ergens een podium op stapt, gebeurt er iets met de zaal. Natuurlijke overredingskracht, sympathieke uitstraling en een stem die door merg en been gaat.” Met dit juryoordeel won Macrooy dit jaar de Popprijs Overijssel. Hij volgt in Enschede de opleiding songwriter aan de ArtEZ Popacademie en trad dit jaar op tijdens North Sea Jazz Festival en Lowlands.

Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy
Foto: Rinse Fokkema

Bertolf

Voor muzikant Bertolf is het Provincie Festival een thuiswedstrijd. De songwriter en gitarist vormt met zijn typerende geluid een harmonieuze pijler onder de Overijsselse rockscene. Een oude muzikale ziel, die put uit de brede schatkist van John Lennon, Crosby, Stills, Nash én Young.

De Monkey Jam

Ga uit je dak bij De Monkey Jam. Een muzikale smeltkroes van topjammers uit alle windstreken van de provincie. Met o.a. Jan Terlouw Junior en muzikanten van RootsRising en Knarsetand.

Lisa Nora

Ook Lisa Nora uit Enschede is van de partij. Zij gooide hoge ogen bij de talentenjacht van radio-dj Giel Beelen en won eerder dit jaar de landelijke wedstrijd Art Rocks. Lisa Nora sluit het festival muzikaal af.

Meer muziek

Kijk voor alle optredens en tijden op: www.overijssel.nl/festival.Downloads

Energie Fysieke voorzieningen Evenementen
Laatst bewerkt op: 31-08-2017