Start initiatief

Zaterdag 9 september 2017 Provincie Festival

Heb jij altijd al eens een kijkje in de keuken willen nemen van de provincie? Kom dan zaterdag 9 september naar het Provincie Festival.

Kun je er niet (helemaal) bij zijn? Geen nood, wij doen live verslag!

Zowel in als buiten het Provinciehuis (gehele park) zullen diverse activiteiten plaatsvinden (informerend en interactief) gericht op democratie, de rol van de provincie hierin en wat de provincie voor haar inwoners doet.

Naast het inhoudelijke programma is er ook veel te zien, te doen en te horen. Buiten het provinciehuis zijn er optredens van artiesten zoals Bertolf, Monkey Jam en Lisa Nora en Jeangu Macrooy, winnaar van de popprijs Overijssel. Daarnaast kan er meegereden worden met de Overijsselse weginspecteurs en is er een OverHeerlijk kookwedstrijd en streekmarkt.

Een kleine greep uit het bomvolle programma: rondleiding provinciehuis, workshop debatteren, natuur-fietsroute, pop-up museum De Fundatie Fusions, Thorbecke café en politiek café (ga in gesprek met Statenleden), demonstratie incident management (met hulpverleningsvoertuigen), virtual reality omgevingslab, kantelsimulator (met de auto op de kop), democratische stadswandeling (in het kader van Open Monumentendag). Voor iedereen is er gratis koffie, thee en iets lekkers erbij.

Waar?

Provinciehuis; Luttenbergstraat 2 in Zwolle
10.00 - 16.00 uur

Verdere informatie over het Provincie Festival
www.overijssel.nl/festivalDownloads

Natuur Milieu en duurzaamheid Energie Sociale ontmoeting en sport Fysieke voorzieningen Zorg, burenhulp en veiligheid Kunst en Cultuur Evenementen Mobiliteit en verkeersveiligheid Innovatie en technologie Werk en opleiding Wonen
Laatst bewerkt op: 08-09-2017

Start aangesloten beweging

Initiatief

Wat vind jij?

Foto toevoegen
Voorvertoning van uw bericht

Voeg commentaar toe informatie

Anoniem
Anoniem Expert 12-11-2019 18:58

{{comment.txt}}

afbeelding bijlage

Voeg commentaar toe preview

Preview: Sluit

Heb jij ook een geniaal idee?

Dit is de plek waar mensen met ideeën samenkomen!

Start initiatief