Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Novon Schoonmaak Elbert Jan Hesse

Onderdeel van:

Onderdeel van:
Lovers

Elbert Jan Hesse: "Schoonmaken is mensenwerk. En met mensen maken we het verschil"

Waarom en/of sinds wanneer pas je Sociale Innovatie toe?

Verantwoordelijkheden zo laag mogelijk leggen in de organisatie is onze overtuiging. Hier zijn we 15 jaar geleden mee begonnen en dit heeft ons gebracht waar we nu staan; een prachtige organisatie in een erg lastige markt.

Wat houdt SI in bij jou bedrijf, wat doe je ‘anders’?

Wij maken veel gebruik van stagiaires en afstudeerders van zowel MBO als HBO. Tevens hebben we gekeken naar andere branches en daar eventuele voordelen uit geïntegreerd in onze organisatie. Binnen onze organisatie mogen onze mensen buiten kaders denken en de daarbij behorende fouten maken. Wij leggen de verantwoordelijkheden daar waar ze horen; bij de experts op de werkvloer. Schoonmaken is namelijk geen bijbaan, maar een beroep dat uitgevoerd wordt door opgeleide professionals. Door onze mensen ‘Opmerkelijk’ bij klanten de positioneren, maken we het verschil.

Wat bereik je ermee? Wat is het resultaat?

Door onze aanpak zijn we uitgegroeid tot de organisatie die we nu zijn, een klantgericht, betrokken en door mensen gedreven schoonmaakbedrijf. Hierdoor hebben we regionaal een positieve reputatie wat vaak leidt tot een hoge gunfactor in de regio.

Website: www.novon.nlDownloads

Energie Innovatie en technologie Werk en opleiding
Laatst bewerkt op: 20-02-2018