Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Noabers met Muppets in hun hoofd

Noabers met Muppets in hun hoofd

Bonje met de buren… Dat wil je niet. Maar als je noabers hebt, gaat het wel eens mis met de communicatie en dan heb je letterlijk en figuurlijk de poppen aan het dansen. De buurman maakt een opmerking over de kleur van je nieuwe auto. De buurvrouw loopt zonder groeten voorbij… Wat is er aan de hand? Wat is er nog over van dat mooie noaberschap…. Je gedachten gaan met je op de loop.
Maar is datgene wat je denkt wel waar? Misschien wil de buurman wel net zo’n auto. Of was de buurvrouw afgeleid door zorgen. Wat doe je nu met al die gedachten die in je hoofd spoken over die ……….buren. Kloppen deze gedachten? Of houden ze je voor de gek?
Iedereen heeft wel eens last van ‘Muppets’ in z,n hoofd. Gedachten die telkens weer omhoog komen en die je van alles laten geloven. De vraag is of de gedachten die je hebt ook echt kloppen. Noaberschap is belangrijk, maar moet je de buurvrouw nu ook gaan negeren, of kun je nog iets anders doen?
Paul Tijssen en Stephan Wüst komen tijdens deze – gratis - avondvullende voorstelling met een duidelijke boodschap. “Wees voorzichtig met je gedachten te geloven”. Als herkenbare typetjes laten zij de wondere wereld van je gedachten in veel facetten voorbij komen. Met humor als relativerende rode draad. Ferry Limaheluw geeft met zijn begeleiding op een Spaanse gitaar een muzikale dimensie aan het geheel.
‘Noabers met muppets in hun hoofd’ zet u aan het denken…
Op donderdag 30 oktober om 20.00 uur in Parkgebouw Rijssen. Entree gratis voor iedereen! Meer informatie: www.crisisdokters.nl
Deze voorstelling is mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel en maakt deel uit van de regeling: Maatschappelijke Initiatieven Overijssel.Downloads

Zorg, burenhulp en veiligheid
Laatst bewerkt op: 04-08-2016