Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

'Breach' release show Paceshifters

Lovers

Een Noise Rock trio dat zich niets aantrekt van lijstjes, bankrekeningen of de laatste trends.

Een Noise Rock trio dat zich niets aantrekt van lijstjes, bankrekeningen of de laatste trends. Paceshifters chargeert het huidige muzieklandschap met een flinke dosis energie, overstuurde gitaren, loeiharde drums en scheurende bas. Daar bovenop de rauwe vocalen die de frustratie van zich af schreeuwen. Gruizige Rock, made in Holland, maar geworteld in de Amerikaanse Rockvloedgolf van de jaren 90. Zowel het optreden van de mannen zelf als die van special guest Green Lizard werd live uitgezonden!

Kijk hier het hele concert terug.

De Paceshifters is een Overijsselse band die in 2013 een jaar lang ondersteund is door de Hedon Beurs. Met deze beurs heeft Hedon een jaar lang ondersteuning geboden aan artiesten die hierdoor net het laatste steuntje krijgen om zich verder te ontwikkelen. Provincie Overijssel heeft gelden verstrekt om deze beurs mogelijk te maken. Op 26 september 2014 kun je op deze pagina live meegenieten van de CD release vanuit Hedon.

Wie ze de afgelopen vijf jaar aan het werk heeft gezien, kan erover meepraten. Tijdens één van de vele optredens in kroegen en zalen. Of als support–act voor bands als Deep Purple, 3 Doors Down, Triggerfinger en Therapy?, in een dampende en stampende tent op Groezrock of Zwarte Cross of als toetje bij Queens of the Stone Age.

Het derde album Breach verschijnt eind augustus via Goomah Music/Excelsior/V2. De eerste single Drone is uit en ontlokte Oor magazine al de uitspraak: “Als die plaat net zo goed wordt als single Drone wordt 2014 het jaar van de Paceshifters, dat kan niet anders."

Na een volle festivalzomer is het nu tijd om het nieuwe album te presenteren. En waar kan dat beter dan in het Zwolse poppodium Hedon Jij kunt daar live bij zijn, via jijenoverijssel.nl

De livestream werd verzorgd in samenwerking met Hedon Zwolle, Cortonville, Deltion College en Boerdam.Downloads

Onze favorieten Webcasts Energie
Laatst bewerkt op: 04-08-2016