Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Hemmink B.V Martin Hemmink

Onderdeel van:

Onderdeel van:

Martin Hemmink: “Sociale innovatie is de sleutel tot een onderscheidend sterke propositie”

Waarom en/of sinds wanneer pas je Sociale Innovatie toe?

Sociale innovatie is de sleutel tot een onderscheidend sterke propositie. In onze business gaat het erom dat je de brug slaat tussen marketing en techniek, dat doe je met mensen en daarmee onderscheiden we ons op een toch wel concurrerende markt.

Wat houdt SI in/wat doe je ‘anders’

Uitgangspunt Hemmink is mensgericht: geef medewerkers de ruimte om hun talenten te laten ontdekken en groeien, immers zij bouwen mee aan het groeien van het bedrijf. De Investor in People aanpak geeft structuur hieraan. Tegelijk blijven we door ontwikkelen en innoveren met medewerkers aan nieuwe producten, concepten en diensten. Medewerkers zijn aangehaakt bij de strategie. Betrokken, kennisdelen en co-creatie met partners in de regio (o.a. Techniekpact, Human Capital Agenda Techniek) en allianties met onderwijs.

Wat levert het op?

Een goede vibe, goede financiële score en reputatie (goede stagiaires), onderscheidend vermogen tov andere bedrijven, vanuit rust vooruit kunnen kijken. En: opnieuw verlenging certificaat Investor in People, Deloitte prijs Best Managed Companies 2016!

Website: www.hemmink.nlDownloads

Milieu en duurzaamheid Energie Sociale ontmoeting en sport Mobiliteit en verkeersveiligheid Innovatie en technologie Werk en opleiding
Laatst bewerkt op: 20-02-2018