Let op! JIJ&Overijssel wordt begin 2020 compleet vernieuwd; dit heeft voor alle gebruikers gevolgen. Lees meer

Food Connect en Kookjijofik BV Wim Swier

Onderdeel van:

Onderdeel van:
Lovers

Wim Swier: “Tevreden medewerkers geven tevreden klanten.”

Waarom en/of sinds wanneer pas je Sociale Innovatie (SI) toe?

Je moet niets in het leven, binnen Food Connect moet je 1 ding, vooral jezelf zijn! De ene persoon is rustig, de andere uitbundig en enthousiast, prima toch? Zo zet je de mens in hun kracht. Zo werken we vanaf het eerste uur.

Wat houdt Sociale innovatie in bij jouw bedrijf, wat doe je ‘anders’?

We selecteren nieuwe mensen niet op wat ze kunnen maar vooral op wie ze zijn. Daarna zorgen we dat ze zich geaccepteerd en gerespecteerd voelen. Zo halen we het beste uit onze nieuwe collega’s. Ziekte verzuim percentage? Hebben we niet. Wel weten we wie er ziek zijn en geven we ze de aandacht die ze nodig hebben en verdienen.

Wat bereik je ermee, wat is het resultaat?

Wij geloven dat er veel in mensen zit, alleen in de maatschappij halen we er niet uit wat erin zit.
We worden de gehele dag geremd; je mag dit niet en je moet dat, maar we hebben niet met kleine kinderen te maken. Iedereen die bij Food Connect werkt is verantwoordelijk en bevoegd voor iets!
Zo mogen en durven mensen zelf beslissingen te nemen en dat werpt vruchten af m.b.t. ondernemerschap en betrokkenheid. Innovatie wordt gestimuleerd en zo blijven we concurrerend op de markt. Er wordt geen 8 tot 5 mentaliteit gecreëerd. We passen het SAS (Stadion Als Spiegel) voetbalmodel binnen Foodconnect als metafoor.

Website: www.foodconnect.nlDownloads

Milieu en duurzaamheid Energie Sociale ontmoeting en sport Fysieke voorzieningen Werk en opleiding
Laatst bewerkt op: 20-02-2018